Två allsvenska matcher på spelschemat ikväll

Omgång 15 i Allsvenskan ska fullbordas ikväll 19.00 och då har precis halva säsongen spelats. I topp finner vi Malmö FF följt av de regerande mästarna IFK Norrköping och därefter IFK Göteborg. Toppmatcherna spelades under helgen och det är inte där fokus ligger ikväll. Vi vänder istället blickarna mot Tele2 Arena och Borås Arena.

Djurgårdens IF – GIF Sundsvall

Djurgården som gick starkt förra året men som slutligen slutade på en sjätteplacering har gått tyngre i år. Endast en 13:e plats och 1 poäng ifrån kvalet till Superettan. Två segrar och nio förluster på de senaste elva matcherna visar varför Djurgården slåss i bottenträsket. Laget har dessutom 3 raka förluster och möter nu ett nästan lika formsvagt GIF Sundsvall.

Norrlands bästa lag genom tiderna har två raka förluster och endast två segrar på de nio senaste matcherna. Ikväll har Djurgården chansen att spela sig upp några placeringar och rättare bestämt till en 10:e plats vid en eventuell trepoängare. Det blir ett intressant möte på Tele2 Arena!

  • Djurgårdens IF – 1.61
  • Oavgjort – 4.00
  • GIF Sundsvall – 5.00

IF Elfsborg – Östersunds FK

Borås Arena är spelplatsen när det är dags för tabellsjuan Elfsborg och tabellnian Östersund att drabbas samman. Elfsborg har inlett piggt efter uppehållet med en fin 2 – 4 seger mot Helsingborgs IF följt av krysset mot topplaget IFK Göteborg.

Östersund är nykomlingar i Allsvenskan och klubbens första säsong i den svenska högsta ligan har börjat över förväntan. Inför kvällens möte med Elfsborg har laget endast en bortaseger i bagaget och det kommer bli tufft för nykomlingarna. Det brukar vara målglatt när dessa lag spelar och ikväll finns det risk för ytterligare en målexplosion. Över 2.5 mål finner du till fina 1.60 hos Bet365.

  • IF Elfsborg – 1.70
  • Oavgjort – 4.00
  • Östersunds FK – 4.33
  • Över 2.5 mål – 1.60

Ovanstående odds är tagna från Bet365 där du finner otaligt många spelvariationer och spelutbud.

Spela på kvällens Allsvenska matcher hos Bet365