champions england football

Engelska lagen dominerar årets Champions League

Engelska klubbarna har gjort succé i årets Champions League och efter 15 matcher i årets gruppspel är lagen fortfarande obesegrade. Kan vi räkna med de engelska lagen som riktiga titelaspiranter igen eller är steget till Real Madrid, Barcelona och PSG för stort?

När Champions Leagues gruppspel nu vänder har de engelska lagen spelat tre matcher var i turneringen. I årets CL är det fem engelska lag och detta tack vare att Manchester United kvalade in bakvägen genom att vinna Europa League på Friends Arena i Stockholm.

Engelska lagen dominerar i Champions Leaguue

Tävlingen är fortfarande ung men trots att Tottenham åkt till Santiago Bernabéu och Chelsea mött både Roma och Atlético Madrid har ingen förlorat. På de 15 första matcherna har det blivit elva segrar och fyra oavgjorda. Det ger en vinstprocent på hela 70% vilket är smått otroligt.

Jämför vi med de spanska lagen har de spelat 12 matcher, vunnit sex, spelat oavgjort i fyra och förlorat två. De tre tyska lagen har mer förluster än vinster hittills i CL med nio spelade matcher, tre vunna, två oavgjorda och fyra förluster.

Hämta Bonus

Visserligen är det inte nu de engelska lagen ställs på prov hundra procent. Det brukar vara i slutspelet som det tar slut snabbt för klubbarna. Det tuffa vinterschemat över jul/nyår samt saknaden av ett vinteruppehåll brukar göra de engelska lagen mer sårbara när åttondelsfinalerna ska spelas i februari.

Betta på Champions League hos Mobilebet

Gör vi en jämförelse med fjolåret så är det Tottenham som gått från frågetecken till utropstecken. I fjol vid den här tidpunkten var laget på väg ut med dunder och brak medan i år så återvänder de från Madrid och undrar hur det bara kunde bli kryss mot de tvåfaldiga regerande mästarna i CL.

Ikväll är det många intressanta matcher och för dig som vill betta är Mobilebet ett ypperligt alternativ. Där kan du spela på alla matcher i Champions League och massvis med andra turneringar. Få bra odds live och för dig som inte är ny kund väntar dessutom en skön välkomstbonus.

mobilebet