tottenham expekt

Giganternas möte i kvällens Champions

Andra dagen i rad med riktigt bra fotboll väntar och ikväll är det en högintressant match när Tottenham tar emot Real Madrid på Wembley. Förra mötet slutade 1-1 efter att Spurs lite oväntat, men i underkant, fick med sig en poäng från Bernabéu. Båda lagen förlorade sina ligamatcher i helgen och därför blir mötet ikväll extra intressant.

Marängerna åkte på en chockförlust i helgen mot nykomlingen Girona som tog en historisk 2-1 seger. Real har haft en tuff säsong och ligger redan åtta poäng efter Barcelona när endast 10 omgångar är spelade. Därför bör Zidanes mannar var extra motiverade i kvällens möte mot Tottenham då klubben siktar på att försvara titeln för tredje gången i rad.

Första matchen på Wembley för Real Madrid

Det blir första gången som Real Madrid besöker Wembley och pressen är kanske större än någonsin på Zidane att få med sig ett bra resultat. Blir det förlust idag kopplar Tottenham ett rejält grepp om gruppsegern så Real måste verkligen sikta på att få med sig en seger tillbaka till Spanien för att Ronaldo och grabbarna ska få lite andrum.

Tottenham i sin tur har spelat bländande fotboll i princip hela säsongen men åkte på en förlust med 1-0 på Old Trafford i lördags. Avsaknaden av Harry Kane märktes tydligt och Tottenham hade det svårt att få till de riktigt heta målchanserna. Självförtroendet bör dock fortfarande ligga i topp efter den starka poängen i bortamötet för några veckor sen.

Hämta Bonus

Kan Tottenham hålla sin trupp skadefri är man en utmanare om titlar men det brukar gå sådär i cuperna. Till exempel har man redan åkt ut Carabao Cup som inte är en enorm trofé men en titel är en titel som Zlatan hade sagt.

Betta på Champions League hos Expekt

Vill du spela på kvällens toppmöte eller annan Champions League-fotboll är det Expekt du ska vända dig till. Där får du riktigt bra odds och massvis med roliga marknader. Är du inte redan medlem har du dessutom möjlighet att ta del av ett skönt välkomsterbjudande.

expekt