Everton gästar ett krisande Hull

Ronald Koeman

Boxing Day, tiden på året då den engelska fotbollen är som allra hetast. Med start ikväll och fram till och med den 4e januari är det Premier League på tv:n som gäller. Först ut är matchen mellan nykomlingen Hull och Everton på KC Stadium. Hemmalaget ligger sist i tabellen med ynka 12 poäng och nedflyttingshotet gör sig alltmer påmint för varje omgång som går. I Everton-lägret är det positivare tongångar efter den senaste 2–0 segern mot Leicester City, hur det går ikväll återstår att se!

 

Hull – Everton | Avspark 21.00

En seger på de 15 senaste matcherna är självklart inte bra nog och Hull får således rikta in sig på en kamp kring nedflyttningsstrecket under våren. Man kommer in till matchen mot Everton efter att ha gått mållösa i sina tre senaste matcher och då förstår vi alla att man inte vinner några matcher.

Everton kommer senast ifrån en viktig bortaseger mot de regerande mästarna Leicester City. Tre poäng som kom mycket välbehövligt för Ronald Koemans gäng då man inte imponerat under höstsäsongen. Nu hoppas man på en ny seger när man beger sig till den engelska östkusten. Senast lagen möttes var för ett drygt år sen, då vann Hull med 2–0.

Bortalaget går in till matchen som favoriter men får samtidigt se upp så att man inte tar för lätt på uppgiften. Hull är ett lag som kommer behöva kriga för varenda poäng om man ska ha någon chans att hålla sig kvar i fotbollens finrum. Hulls desperation till trots så känns knappa två gånger pengarna på Everton som ett bra spel och testas därför med en medel insats.Mr Ringo

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.