Everton i jakt på formen

Watford Everton

Lördag och en ny uppsättning Premier League-matcher att se fram emot. Sex matcher ligger framför oss där bland annat både Arsenal och Manchester City ska in i spel under dagen. Från klockan 13.30 och fram till sent in på kvällen är det fotboll på schemat så se till att avboka andra eventuella aktiviteter. Hos Folkeautomaten hittar du spel på samtliga matcher till riktigt bra odds, testa även att spela live för att höja spänningen än mer i tv-soffan!

 

Watford – Everton | Avspark 13.30

Trots bakslaget med 3–1 förlusten mot West Bromwich förra helgen så ligger Walter Mazzarris Watford på en respektabel 11:e-plats i ligan inför helgens omgång. Laget blandar och ger minst sagt, därav ligaplaceringen i mitten av tabellen. Ska man ha chans på en placering högre upp i tabellen måste defensiven till att förbättra då laget har släppt in hela 24 mål så här långt. Till matchen mot Everton saknas bland andra Roberto Pereyra som i senaste matchen drog på sig ett rött kort.

Everton har efter en mycket lovande inledning på säsongen kört fast rejält. Endast två vinster på de 10 senaste matcherna visar på vilka problem laget för tillfället har. 1–1 mot Manchester United i förra omgången var minst sagt välbehövligt, både poängen och för moralen. Saknas till dagens match gör definitivt Yannick Bolasie som i senaste matchen skadade knät och mest troligt blir borta resten av säsongen.

En jämn mellan två lag som är på jakt efter tre viktiga poäng. Everton är laget som främst är i behov av en seger med tanke på den senaste tidens resultat. Kanske kan man segla vidare på den poäng man fick med sig mot Manchester United och plocka tre poäng idag mot Watford. Folkeautomaten ger dig i skrivande stund runt 2.40 gånger pengarna för bortaseger.

Watford – 3.05 | Oavgjort – 3.30 | Everton – 2.40

Folkeautomaten

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.