Roma mot Milan på Olympiastadion

Edin Dzeko

Slaget om andraplatsen i Serie A, Roma mot Milan på anrika Olympiastadion i Rom. Sällan har en måndag känts så efterlängtad som nu när det är dags för ett av säsongens hetaste möten. Hemmalaget får gälla som klara favoriter då man såhär långt inte tappat ett enda poäng på hemmaplan. Klockan 21.00 är avspark, missa inte det!

 

Roma – Milan | Avspark 21.00

Med resultatraden 7-0-0 och en målskillnad på 23:6 så är Roma otvivelaktigt ett lag att lita på hemma på Olympiastadion. Efter att ha slagit lokalrivalen Lazio med 2–0 i förra helgens derby så känns Roma starkare än på länge. Avstängningen på Kevin Strootman fick man upphävd till kvällens match vilket gör att det i stort är starkast möjliga elva som mönstras mot Milan. Offensiv kvalitet finns det gott om i Rom-laget med bland andra skyttekungen Edin Dzeko (12 mål) och Diego Perotti.

Milan har precis som kvällens motståndare gått starkt under den senaste tiden. Det ska dock sägas att motstånden varit klart överkomliga när man nu går in i en period med klart tuffare matcher. Trots att spelet inte klickat fullt ut så har man, turligt eller ej lyckats få med sig 3-poängarna. I kvällens match finns stor risk att den fina sviten av resultat bryts då Roma borta får beskrivas som en av säsongens tuffaste uppgifter.

Roma står för tillfället i 1.60 gånger pengarna vilket kan vara ett bra spel för den som vill vara på den säkra sidan. Är man på jakt efter högre odds finns Asian Handicap att tillgå där Roma -1.0 känns klart intressant, just nu 2.03 gånger pengarna hos Viks.

VIKS

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.