Expekt delar ut 500 kronor till nya spelare!

Expekt

Granada – Las Palmas, måndagens enda ligamatch ifrån Europas fem största ligor. En måstematch för hemmalaget som behöver börja plocka trepoängare om man ska ha någon som helst chans att stanna kvar i högsta serien. Gästerna för kvällen, Las Palmas kommer ifrån en stark seger senaste och kommer bli en tuff nöt att knäcka. Spela på matchen hos Expekt där alla nya spelare nu kan starta veckan med upp till 500 kronor extra i kassan!

 

Granada – Las Palmas | Avspark 20.45

Att vi erbjuds över två gånger pengarna på Las Palmas när man gästar den otvivelaktiga tabelljumbon Granada är bara för bra för att inte ta del av. Hemmalaget har endast en seger såhär långt in på säsongen och det finns inte mycket som talar för att den statistiken ändras efter kvällens match. Trots att man får tillbaka ett gäng spelare ifrån avstängningar så är man klart sämre sett till motståndet.

Las Palmas har denna säsong ett mycket intressant lag, ett lag som fram tills dagens match gett dem en fin 11:e-plats i tabellen. Med en fixstjärna som Kevin Prince Boateng så har laget i många matcher bjudit på en mycket sevärd fotboll. Senast slog man Valencia med 3–1 på hemmaplan efter några riktiga drömmål. Till matchen mot Granada kan vi addera ytterligare kvalitet till en redan fin offensiv i form av nyförvärvet Jesé och Alen Halilovic.

En seger på 20 matcher, där finns inte mycket ljus att se i Granadas säsong så här långt. Det här blir en match som Las Palmas ska klara av att vinna vilket också kommer bli tydligt under spelets gång. Kvaliteten och moralen är bättre hos bortalaget och när vi då erbjuds runt 2.40 pengarna så är det bara att hugga direkt!

 

Kvällens spel: Las Palmas 2.40

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.