Fredagsmatch ifrån San Paolo

hjälten i napoli

Vi går en dag i förväg och kikar in fredagens match ifrån San Paolo där Napoli tar emot Genoa. Kampen om 2:a-platsen i Serie A lever vidare och vid seger för Napoli ikväll så tar man, om än tillfälligt över platsen ifrån Roma som spelar i helgen. 7–1 vann man med i sin förra match och även om vi inte kan förvänta oss samma siffror i fredagens match så har Napoli-Genoa alla förutsättningar till att bli en sevärd match!

 

Napoli med fokus på Champions League

Med drygt en halv vecka kvar till säsongens största match såhär långt för Napoli så finns möjligheten att man vilar en del spelare i matchen mot Genoa. På onsdag nästa vecka reser laget till Madrid för det första utav två möten med Real Madrid i Champions League-slutspelet. Spelare som Mertens, Hamsik och Insigne har alla matchats hårt den senaste tiden. Det kommer bli en fin balansgång mellan hur många spelare man kan ställa undan då man samtidigt behöver alla poäng man kan ta i ligaspelet.

Genoa har efter en fin inledning på säsongen sjunkit som en sten i tabellen och laget har nu endast en seger på de 10 senaste matcherna. Att då ställas mot ett utav ligans starkaste hemmalag känns på förhand som en omöjlig uppgift. 10.25 gånger pengarna på bortalaget säger det mesta om Genoas chanser i denna match.

Det enda som skulle tala för en skräll i fredagens möte är att Napoli redan nu har tankarna på den kommande stormatchen mot Real Madrid. Kika in hos 10Bet för att se hela spelutbudet inför fredagens Serie A-match. Just nu får alla läsare från bettingsidor.org ta del av ett exklusivt välkomsterbjudande värt hela 1500 kronor!

Hämta din bonus här!