Betfair kampanj där du får 20kr varje gång ditt favoritlag vinner.

Få 20 kronor gratisspel hos Betfair under hela säsongen när ditt favoritlag vinner

Nu har Betfair gjort det igen. Tagit fram en kampanj som är otroligt härlig. Denna gången ska du tippa vinnaren av La Liga eller Premier League. Då belönas du med 20 kronor gratisspel varje gång ditt lag vinner med två mål under hela säsongen. Logga in på ditt konto hos Betfair för att ta del av erbjudandet som går till så här:

  • Logga in på ditt konto hos Betfair
  • Placera ett spel på 250 kronor på vinnaren av La Liga eller Premier League
  • Få 20 kr i ett gratisspel på odds varje match ditt lag vinner med minst två mål
  • Ingen anmälan krävs men däremot gäller regler och villkor

Ta del av kampanjen hos Betfair här!

Betta på vinnaren av La Liga

Säsongerna har precis dragit igång och ännu är det väldigt oklart vem som kommer kamma hem respektive liga. La Liga har som vanligt tre lag som gör upp om titeln. Dessa är naturligtvis FC Barcelona, Atletico Madrid och Real Madrid.

Barcelona är största favoriterna enligt spelbolagen och gick nästan obesegrade i fjol. I matchens sista omgång fuckade man upp totalt och tappade sviten och lär få det tufft att upprepa en liknande svit i år. Men med tanke på förstärkningarna klubben gjort och försvagningen som Real Madrid stått för, finns det goda möjligheter för Barcelona att vinna ligan. Atletico Madrid är dock ett lag som kan hota på riktigt i år. Laget har värvat smart och har en otroligt intressant trupp 2018/19. Real Madrid däremot har tappat Ronaldo och Zidane och får det tufft att knipa titeln.

De slåss om titeln i Premier League

I Premier League är regerande mästaren Manchester City enorm favorit. Klubben har imponerat stort och värvat riktigt vassa spelare. Lagets trupp idag innehåller världsspelare på samtliga positioner inklusive bänken. Främste utmanaren är Liverpool men de rödklädda brukar inte hålla vägen in i mål. Kolla bara hur det gick i CL-finalen mot Real Madrid eller när Gerrard halkade. Liverpool är en klubb som numera inte kan vinna tunga titlar men man har värvat oerhört intressant och lär komma tvåa.

Varje gång det laget du spelat på vinner med minst två mål får du ta del av ett gratisspel på 20 kronor. Detta gäller hela säsongen men du måste ha placerat ditt spel på vinnare innan den 30 september klockan 23:50. Gör det nu på direkten för det finns ingen anledning att vänta.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.