Manchester United Tottenham boost Betfair

Boostade odds i måndagens engelska toppmöte

Manchester United har revansch att kräva efter fiaskot mot Brighton senast men får det tufft när Tottenham kommer på besök till Old Trafford. Betfair har boostat oddsen rejält på matchen och erbjuder 12 i odds på att United vinner samt 18 i odds på att Tottenham vinner. Maxade odds helt enkelt!

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med koden ZFBMEJ
  • Placera ditt spel på att antingen Manchester United eller Tottenham vinner matchen
  • Högsta kvalificerade insats som räknas till kampanjen är 50 kronor

Spela din oddsboost innan matchstart här!

Studsar United tillbaka

Det verkar knapapst råda någon harmoni i Englands mest framgångsrika klubb genom tiderna, sett till antalet ligatitlar. Inför säsongen har det präglats av dispyter från Mourinhos sida mot Ed Woodward, om att han inte fått någon av de spelare han velat ha under sommaren. Dessutom har det pratas om en frostig relation mellan Mourinho och världsstjärnan Paul Pogba, något som dock klubben förnekat i ett uttalande.

I förra matchen mot Brighton stod United för en minst sagt blek insats och förlorade med 3-2. Stora syndbockar i den matchen blev Victor Lindelöf och Eric Bailly som stod för en rad tveksamma ingripanden. Något som de engelska medierna var ganska tydliga med efter matchen.

Vart har vi Tottenham i år?

Tottenham har inlett säsongen fint med 2 raka segrar och har fått behålla sina stjärntrio Harry Kane, Dele Alli och Christian Eriksen. Visst har man mött Fulham och Newcastle de två första matcherna men nu väntar tuffare motstånd, även om det är mot ett United som inte verkar vara i harmoni. Lite förvånande är det ändå att Tottenham inte värvat in någon ny spelare för att spetsa truppen. Något som kanske behövs för att man ska kunna ta nästa steg. I alla fall om man tittar på hur City och Liverpool värvat. En oviss match men spela till boostade odds på den du tror kommer vinna hos Betfair.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.