betfair vm-kampanj spargris

Få upp till 1000 kronor att spendera på fotbolls-VM hos Betfair

Fotbolls-VM i Ryssland är runt hörnet och vad passar väl då bättre än att fylla spargrisen till bredden? Hos Betfair kan du fram tills VM drar igång göra just det och du har möjligheten att få upp till 1000 kronor i gratisspel att använda under fotbolls-VM!

Uppladdningen inför fotbolls-VM 2018 är i full gång och med mindre än en månad kvar till första avspark mellan Ryssland och Saudiarabien har du nu perfekt läge att börja fylla upp spargrisen. Hos Betfair får alla nya medlemmar chansen att få upp till 1000 kronor i gratisspel som du sedan kan använda på matcherna i fotbolls-VM.

Gå med i Betfairs VM-kampanj här

För varje 250 kronor som placeras och rättas mellan klockan 00:01 på måndagar och 23:59 på söndagar under samma vecka fram till 11 juni 2018 får du ett gratisspel värt 10 kronor att använda under fotbolls-VM. Skynda dig att ta del av detta erbjudande så att du kan fylla spargrisen så mycket det går innan VM drar igång!

Såhär gör du för att gå med och delta i kampanjen

  1. Skapa nytt konto hos Betfair via oss och anmäl dig till kampanjen.
  2. För varje 250 kronor som placeras och rättas mellan 00:01 på måndag till 23:59 på söndag samma vecka fram till 11 juni får du ett gratisspel på 10 kronor att använda under VM.
  3. Du kan samla ihop gratisspel till max 200 kronor under en vecka och max 1000 kronor under hela kampanjperioden.

Regler och villkor

  • Alla spel på odds med minst ett val till lägsta odds 1.80 räknas in i kampanjen.
  • Kampanjen gäller endast för spelare bosatta i Sverige.
  • Spel där cash out används räknas inte in i kampanjen.
  • Spel som placerats med gratisspel räknas inte in i kampanjen.
  • Gratisspelen sätts in på ditt konto 14 juni och förfaller efter VM-finalen 15 juli.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.