boostade odds tre kronor lettland betfair

5.00 hos Betfair på att Tre Kronor slår Lettland och avancerar till semi

En oddsboost på fem gånger är vad Betfair bjuder på när Tre Kronor ska säkra en plats i semifinalen. Sverige har gått som tåget under gruppspelet och inte ska väl resan ta stopp mot Lettland?

Vi hoppas på ny leverans från superkedjan

Nä, givetvis ska inte letterna ha någonting att säga till om ikväll. Tre Kronor har gått från klarhet till klarhet under gruppspelets gång där de tagit 20 av 21 möjliga poäng. För två dagar sedan säkrades gruppsegern mot ryssarna, som fick stryk med 3-1 efter en ny uppvisning av den svenska superkedjan beståendes av Mika Zibanejad, Rickard Rakell och Mattias Janmark. Den förstnämnde var verkligen på spelhumör och fick kröna sin insats med ett mål och en assist, vilket också lade grunden till segern.

Ikväll hoppas vi såklart på en ny poängskörd från superkedjan, som svarade för 14 av 31 mål i gruppspelet. Även Filip Forsberg är välkommen att kliva fram och sätta dit en balja eller tre i sin andra match i turneringen.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

Lettland kan dock visa sig vara svårare att slå än vad många kanske tror. De tog sig med nöd och näppe vidare till kvartsfinalen efter att ha vunnit den sista gruppspelsmatchen mot värdnationen Danmark med knappa 1-0, och är på pappret ingen match för svenskarna. Men letterna tog poäng mot alla lag i Grupp A förutom Finland, där de bland annat tog matcherna mot USA och Kanada till förlängning där de sedermera förlorade.

Lettlands målvakt Elvis Merzlikins har varit en av de bästa målvakterna i turneringen och är med bland de fem bästa sett till räddningsprocenten inför kvällens match. Det gäller därför att försöka få hål på honom så tidigt som möjligt med tanke på den köttmur som övriga lettiska spelare lär bilda runt sin egen målbur.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten:

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZSAM30.
  • Placera ett spel på att Sverige vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten:

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner Sverige får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.