Fredagsmatch i Ligue 1

Rudi Garcia

Rudi Garcia och hans Marseille tar sig under fredagskvällen an Montpellier i en viktig match i Ligue 1. Efter en tuff start på säsongen så har Marseille nu spelat fem ligamatcher utan förlust och man hoppas såklart på att utöka den sviten ikväll. Montpellier å sin sida har gått tungt under inledningen med endast 11 inspelade poäng. En jämn och tät drabbning är att vänta, se till att vara med från klockan 20.45!

 

Montpellier – Marseille | Avspark 20.45

Montpellier tog en mycket viktig poäng i senaste matchen borta mot Lorient, anmärkningsvärt var att hela fem a-lagsspelare var borta på grund utav ett virus. Nu förväntas samtliga spelare vara tillbaka och en seger mot Marseille hade gett laget välbehövlig ro inför det kommande landslagsuppehållet. Inledningen på säsongen 2016/17 har annars varit tuff för Montpellier som parkerar på en 16:e-plats strax ovanför nedflyttningsplatserna.

Marseille, ett lag det alltid stormar kring men som besitter potential som få andra. Nu är det upp till den forne Roma-tränaren Rudi Garcia att få ordning på skeppet. Man är obesegrade i sina fem senaste ligamatcher vilket lett till en placering i mitten utav tabellen. En seger ikväll och man är med och slåss om de allra mest åtråvärda platserna i Ligue 1 trots den svaga starten.

Hos 10bet står just nu Montpellier (2.65) som knappa favoriter emot Marseille (2.85). En jämn match att vänta med andra ord där ett oavgjort resultat (3.10) kan vara läge att kika på. In och lägg kvällens spel redan nu!

 

Spela hos 10Bet här!