Southampton tar emot ett krisande Inter

Boufal

Vi rundar av Europaspelet denna vecka med ett antal matcher ifrån Europa League. Två lag kan redan ikväll bli klara för nästa omgång, Zenit St. Petersburg och Schaktar Donetsk. Bland matcherna som sticker ut hittar vi Ajax – Celta Vigo, Fenerbahce – Manchester United samt Southampton mot Inter. Från klockan 17.00 fram till sent in på kvällen kommer du att kunna följa matcherna runtom i Europa. Hitta spel på samtliga matcher hos Bet365, världens största sportsbook med grymma odds!

 

Southampton – Inter | Avspark 21.05

Med nöd och näppe kunde Inter knipa en 1–0 seger hemma i Milano för två veckor sedan, Southampton hade flera chanser till att kvittera och kanske till och med vinna matchen. Nu är det nya förutsättningar när man hälsar italienarna välkomna till St. Mary’s stadium på den engelska sydkusten.

Southampton (1.72) har efter en rad fina resultat tappat formen en aning, förlust senast mot Chelsea med 2–0. Nu hoppas man kunna studsa tillbaka när Inter kommer på besök och en seger hade gett laget ett bra utgångsläge i jakten på avancemang. Rekordförvärvet Sofiane Boufal förväntas göra sin första start för ett i övrigt stort sett skadefritt The Saints.

I Inter (5.50) är det inte mycket som går rätt väg för tillfället och som följd av detta har också tränare Frank de Boer fått lämna sin post. Interim tränaren Stefano Vecchi har en tuff uppgift framför sig när man ska försöka få med sig poäng ifrån kvällens match. Laget har endast vunnit två utav de åtta senaste matcherna, resultat som fått laget att sladda efter både i ligan och i Europa League.

 

Spela på matchen hos Bet365!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.