Guldstriden tätnar i Allsvenskan

Norrköping

Ny vecka och äntligen dags för Champions League men det först på tisdag och onsdag. Idag har vi en mängd ligamatcher att se fram emot däribland fem stycken glödheta möten i Allsvenskan. Ska IFK Norrköping klara av att haka på Malmö FF i toppen, en seger mot Djurgården ikväll krävs för att återta förstaplatsen. Missa inte all action ifrån kvällens matcher, spela live till marknadens bästa odds hos William Hill!

 

IFK Norrköping pressat att vinna

Malmö FF satte i och med sin seger över Helsingborg i skånederbyt press på IFK Norrköping att vinna då man för tillfället tog över serieledningen. Djurgården står för motståndet ikväll och även IFK Norrköping är klara favoriter så måste man se till att göra jobbet fullt ut.

Det är en smått otrolig svit IFK Norrköping är inne i då man inte har förlorat en seriematch sedan den 22:e april. Hemma på Östgötaporten är man hittills obesegrade denna säsong och måste ses som en mindre skräll om den sviten skulle brytas ikväll.

Djurgården kommer senast ifrån en svidande derbyförlust mot AIK där man inte hade mycket att sätta emot, 3-0 slutade matchen. Nu ställs man inför ännu en tuff uppgift när man beger sig till Norrköping för ett möte med de regerande mästarna. Även om spelet sett mycket bättre ut under nya tränaren Mark Dempsey så är man i kvällens match stor underdog.

Spela på matchen hos William Hill för att ta del av de bästa oddsen både live och pre-game. Som ny spelare belönas du med upp till 1000 kronor extra att spela för!

Klicka här för att spela med William Hill!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.