Dortmund tar sig an de regerande mästarna

Dortmund

Dags för omgång två utav gruppspelet i Champions League och det är inte vilka matcher som helst vi har att se fram emot. Leicester mot Porto, Sevilla mot Lyon och Borussia Dortmund mot Real Madrid är bara tre utav totalt åtta spännande möten. Självklart kommer de flesta blickarna att riktas mot Signal Iduna Park i Dortmund där de regerande mästarna Real Madrid kommer på besök. En riktig tungviktsmatch där vi mycket väl kan få se en del mål. Spela på kvällens matcher hos VIKS!

 

Dortmund – Real Madrid | 20.45 Tisdag

Direkt efter att lottningen var avslutad så var den 27:e september datumet som de flesta fotbollsälskarna skulle komma att längta efter. Dagen då Real Madrid, de regerande Champions League-mästarna skulle komma på besök till Signal Iduna Park för ett möte med Borussia Dortmund.

Hemmalaget har efter en trevande inledning på säsongen hittat formen med besked. På sina fyra senaste matcher har man vunnit samtliga och det med en målskillnad på totalt 20-2. Det är med andra ord ett mycket starkt Dortmund som ikväll tar sig an Real Madrid.

Real Madrid har till skillnad mot kvällens motståndare tappat farten under de senaste matcherna och har på de två senaste ligamatcherna endast plockat två poäng. Nu ställs man inför säsongens klart tuffaste uppgift så här långt där det kommer att krävas en hundraprocentig insats ifrån samtliga spelare. Missar matchen gör Marcelo och Casemiro, tunga avbräcka även om goda ersättare finns att slänga in.

Spela på matchen hos VIKS och ta del utav marknadens hetaste odds!

Lägg dina spel här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.