arsenal tottenham

Hett stormöte inleder helgens Premier League

Premier League är äntligen tillbaka efter uppehåll på grund av Playoff till VM i Ryssland 2018. Ett uppehåll vi svenskar njöt av ordentligt, men det trots VM-platsen känns det skönt att toppligorna är tillbaka. Helgens omgång får en fantastisk start med ett hatmöte direkt när Arsenal tar emot Tottenham på Emirates Stadium.

Arsenals berg och dalbana-inledning på säsongen har fått fansen att skrika efter Wengers avgång men så har det samtidigt varit de senaste säsongerna. I fjol missade Arsenal Champions League för första gången på otroligt länge och fansen ville ha bort sin manager men när vi tittar över Arsenals avbytarbänk under morgondagen kommer den alltmer gråhåriga fransmannen sitta där och muttra för sig själv.

Tottenham fortsätter att imponera

Tottenham har imponerat hittills under säsongen och framförallt i Champions League har det gått otroligt bra med seger hemma mot självaste Real Madrid med 3–1. I ligan ligger Spurs på tredje plats med endast målskillnad som skiljer till United på andraplatsen. Upp till ettan City är det dock hela åtta poäng och frågan är om något lag rår på Peps mannar denna säsongen.

Londonklubben kommer till avspark utan Europas hetaste målskytt när Harry Kane missar resten av november på grund av knäskada. Dessutom är mittfältsstjärnan Dele Alli borta sedan 2 november och missar lördagens stormöte.

Hämta Bonus

Rivaliteten är enorm mellan klubbarna och Tottenham har gått från att vara lillebror till att passera Arsenal och i fjol nådde man en högre placering än rivalen för första gången sedan 30% av mänskligheten lärt sig gå än.

Betta hos Betfinal

Vill du spela på det heta Londonderbyt eller på någon annan av helgens Premier League-matcher är Betfinal ett av de vassaste alternativen som finns på marknaden. Med enormt utbud av odds och sports betting hittar du alltid en marknad som passar dig. Som ny kund har du dessutom möjlighet att ta del av en riktigt gedigen välkomstbonus. Signa upp dig hos Betfinal på direkten för en spelupplevelse utöver det vanliga.

Betfinal Banner

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.