danmark fans

Ännu ett nordiskt lag till Ryssland 2018?

Ingen har missat gårdagens bragd på San Siro igår när Sverige sensationellt lyckades slå ut italienarna. Trots ett dominerande italienskt spel parkerade Sverige bussen och lyckades, mycket tack vare ett bländande försvarsspel från Granqvist och VNL, ta oss till VM i Ryssland 2018. Ikväll är det en ny kamp i Playoff till VM när vårt grannland Danmark åker upp till de brittiska öarna för returmatch mot Irland.

Dansk dominans

Danmark ägde matchen fullkomligt i den första Playoff-matchen på Parken i lördags och borde ha fått in minst ett mål på Irländarna. Ändå slutade matchen 0-0 precis som Sveriges returmatch under gårdagskvällen Trots det överlägsna bollinnehavet i första matchen kommer matchbilden med all sannolikhet se annorlunda ut idag.

Inga utdelade kort i första matchen

Första matchen på parken var en tämligen snäll match där det inte delades ut ett enda gult kort. Rädslan att missa den så viktiga returen, eftersom flera spelare riskerade att bli avstängda, kan ha varit en faktor som spelade in.  Matchbilden kommer med största sannolikhet se annorlunda ut ikväll och därför kan det smälla på ganska bra.

Unibet Colour

Danmark knappa favoriter

Danmark får efter första matchen anses vara knappa favoriter. Laget har individuellt skickliga spelare som Kasper Schmeichel, Christian Eriksen och Yussuf Poulsen, där den sistnämnde verkar få förtroende efter ett piggt inhopp i den 64:e matchminuten i första mötet. Det får heller inte glömmas bort att Danmark har en förbundskapten som heter Åge Hareide. Hans förmåga att läsa sönder motståndarlaget är en egenskap som mycket väl kan vara helt avgörande ikväll.

Irland lyckades med blotta förskräckelsen komma hem med 0-0 i bagaget.  Ett resultat som måste anses som bra, sett till matchbilden. Inför returen på ett fullsatt Aviva Stadium kan man ikväll slappna av och visa att man är ett lag att räkna med i Ryssland 2018.

Kan vi räkna med ännu en kvalrysare ikväll?

Spela på matchen hos Unibet

Vill du spela på Irland – Danmark, eller på någon annan fotboll så har Unibet ett enormt utbud av spel i alla dess former med odds som står sig högt marknadsmässigt. Dessutom erhåller du en grym bonus vid första insättningen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.