Höstens summering utav Premier League

Unibet riskfritt spel

Landslagsuppehållet är över för denna gång och vi kan återigen blicka fram emot en helg fullspäckad utav ligafotboll i England. Premier League som nu går in i den åttonde omgången är denna säsong mer spännande än på länge. Visst att Sunderland kommer att sluta på plats 17, en poäng över nedflyttningsstrecket när ligan summeras i maj men utöver det så är frågorna många och varje omgång känns lika spännande.

Den stora snackisen inför denna säsong utav Premier League var utan tvekan den stora tränarruljangsen som vart under sommaren. Pep Guardiola, José Mourinho och Antonio Conte var bara några utav namnen som valde att ta klivet till Premier League. Med så många nya projekt på gång så känns ligan mer oviss än på länge.

Slagläge för Pep Guardiola

Några omgångar in på säsongen kan vi konstatera att Pep Guardiola och hans filosofi om att låta motståndarna jaga boll i 90 minuter plus tillägg är den som fallit bäst ut. Sex raka vinster innan man just innan landslagsuppehållet åkte på sin första förlust gör att man toppar ligan. Kevin de Bruyne har varit det klart största utropstecknet och man kan undra hur José Mourinho kunde undgå att se hans kvalitéer från tiden i Chelsea.

 

Unibet_Logo

Bakom Manchester City så är det tätt i kampen om höstens prestation. Ett ungdomligt, obesegrat Tottenham med Mauricio Pochetino vid sidlinjen blir bara bättre och bättre för var säsong som går. Jürgen Klopp fortsätter att charma Anfield-publiken med sina galna firanden och sin offensiva fotboll. Arsenal, med den ständigt hyllade.. Arsene Wenger på tränarbänken går som vanligt starkt på hösten för att sedan dra sig tillbaka mot 4:e-platsen i takt med att 2016 blir 2017.

Spännande säsong att se fram emot alltså och kampen om allt ifrån topp 4 till nedflyttningsplatserna känns oerhört ovisst.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.