IFK Göteborg – Djurgårdens IF ikväll (1 juni)

Idag är det ett toppmöte i Allsvenskan i Sverige. Det är tabellettan IFK Göteborg som tar emot Djurgårdens IF på Gamla Ullevi klockan 19.05 ikväll. Många kommer vara på plats, många kommer följa matchen via stream eller på tv. En helt klart uppmärksammad match där poängen kommer vara viktiga i den fortsatta jakten på SM-guldet.

djurgårdensif-ifkgöteborg

Speltips på resultat

Djurgårdens IF jagar toppen av Allsvenskan och vill fortsätta att chocka Sverige med att ta så pass många poäng som de hittills har gjort av detta årets upplaga av Allsvenskan. Vem hade kunnat tro det på förhand. Våra speltips denna gång kommer att på resultat. Enligt oss så anser vi att oddsen är för låga för att tippa på favoriten IFK Göteborg som även är på hemmaplan. Vi tycker samtidigt att de är för låga för att ta en chansning på Djurgårdens IF.

Odds på matchen

  • IFK Göteborg – Djurgårdens IF 1.= 1.66 X.=3.75 2.=5.00
  • Vi har som vi tidigare nämnt i texten inte lagt något odds på vilket lag som kommer stå som vinnare för matchen. Istället så har vi lagt våra pengar på att spela på vilket resultat som kommer att vara det slutliga. Det anser vi vara en bättre chans att kamma hem mycket pengar i jämförelse med insatsen. Vi vet även på förhand att både Djurgården och IFK Göteborg har kommit i gång med målskyttet, och har ibland svårt i försvaret i båda lagen. Därför hoppas vi, och tror att det kommer bli en del mål. Därför kör vi på 2-2 i slutresultat för att få upp oddsen ordentligt.

  • Resultat 2-2 = 15.00 i odds
  • Stream & fler matcher

    För att ytterligare krydda till tipset med trovärdiga odds så har vi tagit en titt ner i Sveriges lägre divisioner. Där ser vi två matcher som kommer att kunna spela på för att skapa en trippel på all fotboll som finns att spela på inne hos Bet365 ikväll.
    För att hitta en stream för IFK Göteborg och Djurgårdens IF så kan du hitta den inne hos CMORE där har de gott om utbud av allsvenskan matcher som du kan se i din tv eller dator.

    Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.