Kan Barcelona studsa tillbaka mot Sociedad?

LaLiga möte

Barcelona åkte på en riktig käftsmäll mot Juventus i Champions League. Det var ett lag i disharmoni och en backlinje som såg väldigt svajig ut. Nu har man chansen att revanschera sig när Real Sociedad kommer på besök, och det finns bara en sak som gäller: vinst!

Sista (?) chansen för Barca att knappa in på Real

Ligan har inte riktigt blivit vad man hade hoppats på för Barcelona. Efter förlusten mot Malaga senast är man nu tre poäng efter Real Madrid med en match mer spelad. En serieseger känns alltmer avlägsen för katalanerna. Det är inte matematiskt kört, men i teorin måste man vinna den här matchen plus El Clasico som stundar. De tvingas dock klara sig utan avstängde Neymar som missar tre matcher, därtill är Rafinha, Arda Turan och Aleix Vidal borta på grund av skador.

Frågan är hur Barca kommer uppträda efter de senaste förlusterna. Får vi se ett revanschsuget Barca som bara öser på? Eller har man helt enkelt gett upp ligan för att satsa helhjärtat på att göra ännu en sjuk vändning i Champions League?

Viktig match för Sociedad i kampen om Europa

Real Soceidad ligger nu 6:a i ligan och innehar därmed en Europaplats. Ner till 7:an Eibar är det nu 2 poäng, så därför blir kvällens match väldigt viktig. Barcelona på Camp Nou har dock varit en dyster historia för Sociedad, och det brukar oftast sluta med 0 poäng. Men frågan är om de inte har ett drömläge att vända trenden ikväll? Nu möter man ett sargat Barcelona som har allt att förlora, pressen är såklart enorm på dem efter de senaste förlusterna. Tyvärr för Sociedads del missar kvartetten Granero, Alvaro Odriozola, Carlos Martinez och Agirretxe matchen på grund av skador.

Spela på matchen hos Marsbet och ta del av ett grymt välkomsterbjudande värt 1000 kr!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.