Ligacupen med en semifinal i potten

Sakho

Onsdag och dags för de återstående fyra lagen att göra upp om semifinalplatserna i den engelska ligacupen. Matcherna som gäller är Arsenal – Southampton och en repris ifrån helgens ligaomgång när Manchester United tar emot West Ham United. Ska José Mourinho få revansch ifrån det snöpliga poängtappet i helgens möte eller ska Slaven Bilic West Ham än en gång lyckas skrälla på Old Trafford. Ikväll får vi svaret, se till att vara med ifrån klockan 21.00!

 

Manchester United – West Ham United | Avspark 21.00

United gånger två på Old Trafford igen när hemmalaget för andra gången på en vecka hälsar West Ham United välkomna. I helgens ligamöte slutade matchen 1–1 efter en tillställning som Manchester United med all säkerhet ser tillbaka på med en bitter eftersmak. West Ham tog tidigt ledningen efter ett försvarsmisstag utav Zlatan Ibrahimovic. Svensken skulle dock få revansch när han 20 minuter senare skarvade in 1–1 målet efter en delikat framspelning signerad Paul Pogba. Sett till antalet målchanser i matchen skulle Manchester United ha avgjort matchen men som så många gånger förr denna säsong så saknades skärpan framåt.

West Ham vann en poäng snarare än förlorade två i och med helgens resultat. Efter en mycket svag ligainledning så har spelet sett något bättre ut i de två senaste matcherna, en trend Slaven Bilic gärna ser fortsätta även i kvällens match. Med spelare som Lanzini, Payet och Sakho längst fram så är man alltid ett hot framåt. Det är främst i de bakre leden som problemen funnits denna säsong då man släppt in hela 24 mål i ligaspelet.

Det är svårt att sia om några startelvor inför kvällens möte då båda tränarna måste prioritera ligaspelet sett till nuvarande tabellplaceringar. West Ham är laget som har minst att förlora och kan ikväll springa ut på Old Trafford med en skön känsla i kroppen efter helgens insats. Oddsen på bortaseger är skyhöga inför matchen och kanske kan det vara läge att kolla in ett Asian Handicap-spel på gästerna.

 

Kvällens spel: West Ham +1.0@bet365