Salah Liverpool

Liverpool – Atletico Madrid: Final i Audi Cup

Miniturneringen Audi Cup avslutas ikväll. Spelschemat luktar hockey och båda lagen spelade match 24 timmar tidigare.

Liverpool körde över Bayern München

Under gårdagen kunde Kloppens gäng tagga till och vinna mot Bayern München med klara 3-0. Det fanns väl lite mer tändvätska i Klopp i den här matchen än hans tränarkollega Ancelotti vid den andra bänken. Tysken basade som bekant över Borussia Dortmund i Bundesliga länge och har inte mycket till övers för Bayern München, milt sagt.
Målskyttar för Liverpool var den alltid så kompetente Sadio Mané. Karln har ingen lägstanivå. Tvånollan gjordes av det spännande nyförvärvet från Roma, Momo Salah (som för övrigt har gjort 4 mål på 5 matcher för Liverpool). Spiken i kistan, 3-0, gjordes av Daniel Sturridge som kom fri och drog till med en fin chip över Ulreich. Dessvärre verkar han ha skadat sig i skottmomentet, men det återstår att se hur illa det tog. Han byttes ut 3 minuter efter målet.

Godin fick hjärnsläpp

Men igår var igår och idag är idag. Nu ska Liverpool ladda om och möta Atletico Madrid som drog det längsta strået mot Napoli när de vann med 2-1 efter en vändning från 0-1. Milik bommade en straff i den 34e minuten för Napoli och första halvlek slutade mållös. I andra halvlek kunde ta ledningen på riktigt genom Callejon i den 56:e minuten. Därefter följde en rad byten då laget skulle luftas. Då kunde Torres kvittera till 1-1 och senare fullföljde Vietto vändningen till 2-1 som också blev slutresultatet.
Men det som det pratades mest om var Diego Godins satsning när han redan hade ett gult kort, och med Atleti i ledning, då han gjorde en glidtackling som fick honom utvisad och Atletico fick försvara ledningen i slutminuterna med en mittback mindre.

 

Tipset

Jag tycker Över 2.5 mål på 1.95 är på tok för högt. Hade det varit en ”riktig” trofé så hade oddset kanske varit rimligt. Men det här är en jippoturnering och lagen kommer luftas, mycket med tanke på att de båda spelade match igår. Liverpool har en tendens att släppa in en del mål när de inte ”kör på” i vanlig ordning. De vet helt inte vad de ska göra när de inte öser på framåt med hela laget. Atletico lär inte ha samma tajta försvar och disciplin som när vi vanligtvis ser Simeones lag i cuper och ligatävlingar. Nä, här blir det mål. Spelet hittar du hos Bet365.

Över 2.5 mål till 1.95 i odds hos Bet365

Bet365 Banner