Glädje liverpool

Liverpool knappa favoriter i stormötet

Helgens utan tvekan hetaste fotbollsmatch är äntligen här när Liverpool tar emot Tottenham hemma på Anfield. Senaste mötet slutade med kross för Tottenham när Londonklubben besegrade Liverpool på Wembley med 4–1 i oktober. Ska Klopps mannar få revansch eller ska Tottenham fortsätta att bygga vidare på den fina segern mot Manchester United senast?

Liverpool är den enda klubben som lyckats besegra omöjliga City under säsongen men trots detta är ligatiteln utom räckhåll, hela 18 poäng bort. Upp till tvåan United är avståndet betydligt kortare och det skiljer bara tre poäng mellan de två ärkerivalerna. Liverpools match mot City måste varit en rejäl urladdning för laget svarade upp med att förlora mot dåvarande jumbon Swansea med 1-0 innan man tog emot nuvarande jumbon West Bromwich i FA-cupen på hemmaplan. Mot West Brom hade den neutrale åskådaren det väldigt bra men fansen på Anfield var nog inte så nöjda när Liverpool åkte ur FA-cupen efter 2–3-förlusten.

Blir fullsatt på Anfield i Liverpool

Laget är dock vidare i Champions League och en tredjeplats är fullt godkänt för den forna mästarklubben. Mot storklubbarna brukar Liverpool prestera bra och ta poäng medan det är mot bottenlagen som de onödiga poängtappen kommer. Nu har pool dessutom fördel av hemmaplan och att åka till Anfield är en av de mest skräckjagande upplevelserna i engelsk fotboll. Förvänta er att fansen gör allt för sin klubb i 90 minuter + tillägg precis som alltid är fallet på The Cop.

Pochettinos Tottenham är mer ojämna än ett möte mellan A-laget och P6 men har en högsta nivå som är en av Englands absolut högsta. I onsdags tog man en tung skalp hemma mot United på Wembley och har absolut möjlighet att ta sig in på topp 4 vilket ger en automatisk plats till Champions League. Då toppkonkurrenterna haft betydligt mildare motstånd i helgen är det viktigt för Tottenham att inte tappa alla tre poängen trots att det är Liverpool som står för motståndet.

Hämta Bonus

För att lyckas med detta behöver Spurs stoppa den livsfarliga trion Sadio Mane, Roberto Firmini och Mohamed Salah som tillsammans stått för 36 mål. Harry Kane är mannen som ska leda Tottenhams anfall framåt och det ska bli intressant att se om Lucas Moura som värvats in från PSG är redo för sin debut.

Matchen känns ovissare än på länge även om Liverpool är favoriter enligt spelbolagen. Tottenham är dock livsfarliga när de får allt att stämma men Liverpools fördel av hemmaplan borde väga lite tyngre. Glöm inte att ratta in rätt kanal 17:30 för att inte missa denna spännande toppmatch.

Oddsa på matchen hos Bethard

Vill du ha en spelupplevelse som är helt fantastisk ska du alltid välja Bethard. Spelbolaget har nästan alltid de högsta oddsen och dessutom mängder med marknader som får den mest kräsne spelaren att känna harmoni. Prova på live betting hos Bethard för en actionfylld spelupplevelse som verkligen är något speciellt. Blir du medlem kan du dessutom ta del av ett unikt välkomsterbjudanden där du får 100% upp till 1400 kronor. En bättre start på ditt oddsande är svårt att få.

Bethard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.