Malmö FF

Florida: Ny match väntar för mästarna från Malmö!

Under torsdagskvällen är det återigen dags för Malmö FF att dra på sig matchtröjan och gå ut och visa varför man är sveriges i särklass största och bästa klubb. Motståndet i kvällens match står DC United för. Detta lag har Malmö mött tre gånger tidigare, vilket resulterat i två oavgjorda och en vinst för ”di blåe”. Kvällens match blir lite av en summering för att verkligen sätta ett kvitto på hur försäsongen sett ut, samt hur kommande säsong i allsvenskan kan komma att se ut. Avspark ikväll 20:30 på IMG Academy.

Under förra säsongen så stod det klart att malmö för tjugonde gången tagit hem guldet. Under pompa och ståt kom ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic in på plan för att räcka över pokalen till Markus Rosenberg. Firandet höll på i nästan en timme efter att domaren blåst av matchen mellan Malmö FF och BK Häcken.

Hämta bonus hos Bethard här!

Under säsongen så har ”di blåe” tappat en rad viktiga spelare och därför har det varit ett tufft jobb för Daniel Andersson att snickra ihop ett slagkraftigt lag som kan vara med och utmana i år igen. Men för de som inte vet så besitter Malmö FF:s egna gudfader en fingertoppskänsla som få i branschen kan utmana.

Jens Fjällström tror på Guld!

Därför var det föga förvånande att man tog in de allra bästa från fjorårets allsvenska. För att bara nämna några av nyförvärven så hämtade man in Sören Rieks från IFK Göteborg, Fouad Bachirou från Östersund, Eric Larsson från Sundsvall och sist men inte minst Egzon Binaku från BK häcken. Dessa värvningar har under försäsongen imponerat stort och det känns för närvarande väldigt bra som Malmösupporter.

Någon som också kan skriva under på föregånde mening är Jens Fjällström. I en intervju tidigare sa han att laget, trots att spelarförlusterna i år varit enormt stora så finns det ingen anledning att vara orolig. Dessutom har en rad spelare i truppen gjort stora framsteg i sin utveckling. Exempel på dessa spelare är Oskar Lewicki, Carlos Strandberg & Mathias Svanberg. Just nu har man två uppställningar som är i särklass bland de bättre startelvorna i hela allsvenskan.

Därför känns det enormt tryggt att veta att vi inte kan påverkas nämnvärt av eventuella skador.

Kvällens motstånd har under försäsongerna mot malmö haft det tufft. Laget har fortfarande inte lyckas vinna över skånes stolthet, och för att vara helt opartisk inför detta möte så känns det som att man kommer fylla på den trenden.

Dessutom slutade laget på en sistaplats i Eastern Conference med 7 poäng upp till nästjumbon Orlando City. Och man har inte riktigt kommit upp i den standard som är förväntad om man ska kunna resa sig ur leran denna säsong.

Vill du spela på matchen ikväll, eller vill du ha en grym insättningsbonus inför kommande  Champions League / Europa League som drar igång under nästa vecka. Då kan vi varmt rekommendera att du gör det hos Bethard. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1400 kronor.

Bethard

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.