Londonderby i Premier League

Vi behövde inte vänta länge på Premier League-säsongens första Londonderby. Redan ikväll tar Chelsea emot West Ham i en het drabbning på Stamford Bridge, en match som kan ge det vinnande laget en perfekt start på säsongen. Ska Chelsea lyckas höja sig under nya tränaren Antonio Conte och ska West Ham kunna fortsätta på samma fina form som man visade upp under föregående säsong? Spela på matchen hos OddsAutomaten, en sportsbook med generösa odds och ett mycket eftertraktat välkomsterbjudande!

Derbydags på Stamford Bridge

Äntligen är väntan över, Premier League är tillbaka och det med besked. Inte nog med alla stormatcher som vi fått bevittna i helgen, vi rundar av första omgången med ett stekhett Londonderby. Chelsea, med Antonio Conte vid rodret har under sommaren legat lågt när det kommer till nyförvärv och man hoppas nu på att den italienska succétränaren snabbt ska få ordning på laget. Förra säsongens mycket svaga 10:e-placering är något som inte får upprepas och allt utom en Champions League-plats denna säsong måste ses som ett misslyckande.

West Ham var laget som kanske överraskade mest föregående säsong, och då på ett positivt sätt. Man slutade på en mycket imponerande 7:e-plats samt kvalificerade sig för Europa League-spel. Många spelare stack ut men den som framför allt kom att bli hjälten för de The Hammers säsongen 2015/16 var Dimitri Payet. 9 mål och 13 assist löd fransmannens facit och man ska i West Ham-lägret vara mycket nöjda med att man lyckades behålla spelaren över sommaren.

Kvällens match ses på Viasat Sport Premium eller Viaplay med avspark klockan 21.00. Spela på matchen hos OddsAutomaten för att ta del av de bästa oddsen och det största spelutbudet!

Spela på grymmas odds hos Bethard här!