Play Off till Champions League

Champions League, världens största klubblagsturnering i fotboll är nu snart tillbaka. Endast ett Play Off kvar att spela av innan vi vet vilka lag som kommer att ta sig vidare till gruppspelet. 20 lag är det som gör upp om 10 platser och det är några riktiga storklubbar vi har att göra med. Manchester City, Roma och Ajax är bara några utav lagen som ikväll samt imorgon ska spela den första utav två matcher. Hos Expekt kan du självklart hitta spel på samtliga matcher till riktigt generösa odds!

 

Pep Guardiola och Manchester City

Så var det dags för den spanska succétränaren Pep Guardiola att göra sin debut i Europaspelet med Manchester City. För motståndet står den gamla storklubben Steaua Bukarest som tro det eller ej lyckats vinna Europacupen (numer Champions League) en gång.

Matchen ska inte vara några större problem för Pep Guardiola och hans Manchester City. Får man med sig ett bra resultat ifrån Rumänien så ska matchen på hemmaplan spelas av relativt enkelt. Allt annat än avancemang till gruppspelet vore ett stort misslyckande för ett storsatsande Manchester City.

Steaua Bukarest                               7.00

Oavgjort                                              4.30

Manchester City                               1.48

Som vi ser ovan så pekar oddsen på att matchen kommer bli en ensidig historia med Manchester City som klara favoriter. In på Expekt nu och hitta dina spel inför kvällens matcher, med hela fem stycken möten så finns där garanterat gott om vinstchanser. Just nu får alla nya spelare upp till 1000 kronor gratis att spela för då du gör en första insättning på ditt konto!

Spela med Expekt här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.