Mål att vänta på Juventus Stadium

Serie A

Vi avslutar februari månad med en riktig toppmatch ifrån Italien och Juventus Stadium när hemmalaget Juventus tar emot Napoli. Det är den italienska cupen som gäller och vi har kommit så långt fram som till en semifinal. Mötet avgörs över två matcher där vinnaren kommer att ställas mot antingen Lazio eller Roma, en match vi ser imorgon kväll. Spela på Coppa Italia hos 10Bet och ta samtidigt del av välkomsterbjudandet på 1500 kronor!

 

30 raka vinster på Juventus Stadium

Det är få andra lag i världen som är så svårslagna på hemmaplan som Juventus är. 30 raka segrar hemma på Juventus Stadium gör att 1:an i kvällens match ligger nära till hands, motståndet till trots. Utan några som helst skadebekymmer så kommer Max Allegri med starkast möjliga lag till kvällens möte med laget ifrån Neapel. Den sylvassa trion med Dybala, Higuain och Mandzukic förväntas starta och då vet vi alla hur farliga Juventus är.

Napoli har gjort en mycket bra säsong såhär långt och mycket av detta kan tillskrivas den nya tränaren Maurizio Sarri som verkligen satt sin prägel på laget. Med ett stort bollinnehav och ett mycket kreativt mittfält så har man i många matcher spelat ut sina motståndare efter noter. Det vore ingen skräll om man åker till Juventus Stadium och lägger beslag på större delen utav bollinnehavet, problemet blir att göra något av det.

Juventus är otroligt svårslagna på hemmaplan och trots att Napoli må inneha större delen av bollinnehavet så räcker det med en öppning för spelare som Dybala eller Higuain för att stänga matchen. Där finns gott om offensiv kvalitet i båda lagen och att vi kommer få se en underhållande match är en garanti. Båda lagen att göra mål finns att spela till höga 1.95 och får ändå anses som ett mycket bra spel.

 

Kvällens spel:

Juventus vs Napoli – Båda lagen gör mål BLGM 1.95@10Bet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.