Malmö FF i jakt på serieledning

MrRingo

Vi närmare oss allt mer avgörandet utav Allsvenskan och i skrivande stund hittar vi IFK Norrköping på förstaplatsen med Malmö FF jagandes tätt bakom. Skånelaget möter ikväll Elfsborg hemma på Swedbank Stadion i en mycket intressant match, en vinst är oerhört viktigt för att inte släppa iväg IFK Norrköping i titelstriden. Övriga matcher ifrån Allsvenskan ikväll är IFK Göteborg mot Örebro och Hammarby mot BK Häcken, samtliga med avspark klockan 19.00!

 

Malmö FF vs Elfsborg | 19.00 Swedbank Stadion

Hemmalaget åkte i förra matchen på en riktig stjärnsmäll när man gästade Djurgården på Tele 2 Arena. 1-3 slutade matchen och nu ställs det stora frågetecken kring formen hos Malmö FF, ska man studsa tillbaka direkt i matchen mot Elfsborg? Truppen är stark och man får till kvällens match tillbaka både Jo Inge Berget och Behrang Safari som saknades i senaste matchen.

Elfsborg stod för en riktig praktseger i förra omgången då man slog tabelljumbon Falkenberg med hela 5-0. Spelarna som saknas till kvällens möte med Malmö FF är Jörgen Horn, Henning Hauger och Anders Randrup. Man kommer till matchen klart stärkta av storsegern senast och ser säkert en stor chans till att plocka poäng i kvällens match. Även om det ser tufft ut att nå någon utav Europaplatserna för Elfsborg så är en match mot Malmö FF alltid något extra som alltid motiverar spelarna till att ge allt.

Spela på kvällens Allsvenska matcher hos Mr Ringo och ta del utav de bästa oddsen på en mängd olika spelmarknader. Klockan 19.00 är det avspark, nu kör vi!

 

Lägg ditt spel hos Mr Ringo här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.