Atletico Madrid gästar Barcelona

Barca

Kvällens utan tvekan största match utspelar sig på Camp Nou då Barcelona tar emot gästande Atletico Madrid. Diego Simeone är på jakt efter sin första ligaseger emot katalanerna sedan han tillsattes som tränare för Madrid-laget, kanske kommer den ikväll. Klockan 22.00 är det avspark i vad som mycket väl kan komma att bli en av säsongens mest sevärda matcher!

Barcelona vs Atletico Madrid | Camp Nou 22.00

Efter den mycket överraskande förlusten mot Alaves så visade Barcelona i senaste omgången vilken kvalitet man besitter när man städade undan Leganes med hela 5-1. Trion längst fram, även kallad MSN stod för en strålande första halvlek och matchen var så gott som avgjord efter 45 minuter. Nu väntar betydligt tuffare motstånd när Diego Siemone och hans Atletico Madrid kommer på besök.

Atletico Madrid tog också dem en mycket betryggande seger i senaste omgången när man slog Sporting Gijon med 5-0 hemma på Vicente Calderon. Diego Simeones lag har nu med alla turneringar inräknat tre segrar på de tre senaste matcherna och en målskillnad på 10-0.

Det är två formstarka lag som ställs emot varandra på Camp Nou och en förlust kan komma att bli förödande i jakten på ligatiteln då Real Madrid öppnat säsongen på ett strålande sätt. Atletico Madrid kommer säkert att vara nöjda med krysset medans Barcelona är laget som måste gå för tre poäng. Där finns inga nya skador att ta hänsyn till utan det är starkast möjliga lag som kommer till start!

Spela på matchen hos Viks Sportsbook!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.