McGregor vs Mayweather

Mayweather vs McGregor: Betta och se matchen

Natten mot söndag är det dags för en av de största matcherna genom tiderna, åtminstone om man ser till det kommersiella i mediahype och summorna som det snackas om i samband med matchen.

Mayweather får runt 100 miljoner dollar för att kräla ut ur pensionen medan McGregor får runt 75 miljoner dollar. Men det är inga bekräftade uppgifter ska sägas. Men lägg till Pay-per-view-pengarna som lär dra in x antal miljoner dollar världen över.

Det har varit en långdragen process om matchen skulle bli av över huvud taget, och diskussionerna har varit många och långa. Från McGregor-lägret har det mesta handlat om att få närmare 100 miljoner dollar. Det första budet från Mayweather-lägret, som tog initiativet till den här fajten, var på 15 miljoner dollar. Men nu verkar det vara uppe på runt 75 och det godtog McGregor, men återigen det här är obekräftade uppgifter gällande siffrorna och summorna.

 

Betta och få tillgång till The Money Fight hos Viaplay

Just nu har Betsafe ett trevligt erbjudande där du kan betta och få se på matchen. Två flugor i en smäll som det brukar heta. Såhär går det till:

  1. Skapa ett konto hos Betsafe
  2. Sätt in minst 500 kr
  3. Gå till dina meddelanden på ditt Betsafe-konto och hämta koden
  4. Du får du en kod skickad till din registrerade e-mail

Tips: Dubbla dina 500 kr till 1000 kr genom Betsafes välkomstbonus!

Här hittar du erbjudandet hos Betsafe

Mayweather vs McGregor

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.