Pawel Cibicki i Malmö FF

Uppgifter: Pawel Cibicki till Leeds United

Malmö FFs anfallstalang Pawel Cibicki har ryktats bort ett tag. Han inledde den allsvenska säsongen fint, men sedan har han inte kommit upp i nivå, mycket på grund av roterande i startelvan och att han emellanåt spelat ute på en kant. Det har varit snack om Serie A för Cibickis del men nu verkar det alltså vara nära med en övergång till Leeds United där en annan malmöpåg håller till – nämligen Pontus Jansson. Ponne är väldigt uppskattad i Leeds och har på kort tid blivit lite av en fanfavorit hos den vita klubben.

En annan svensk som snurrat i Leeds är Marcus Antonsson men den här säsongen är han utlånad till Blackburn Rovers som är en division nedanför Leeds.

”Finns ett bud på Cibicki”

Sportbladet var först att rapportera om ryktena och när de pratade med Cibickis agent lät det såhär:

– Det stämmer att det finns ett bud på Pawel och att förhandlingar pågår. Mer än så vill jag inte kommentera, säger agenten Nochi Hamasor.

Pawel Cibicki har ett kontrakt med Malmö FF fram till 2019/2020 och enligt Sportbladets uppgifter ligger det ett bud på runt 15 miljoner kronor för att köpa loss anfallaren.

Cibicki satt på bänken hela matchen mot IFK Göteborg under söndagen. Den matchen slutade 2-2.

 

Leeds ligger för närvarande på en tredjeplats i Championship med tre vinster och två kryss. Bet365 har odds på att Leeds slutar topp 6 i Championship den här säsongen till 2.37.

Bet365 Banner