Nordiskt derby i Playoff till Champions League

Det är äntligen dags för våran svenska representant, IFK Norrköping att kliva in i årets upplaga av Champions League. Under onsdagskvällen ställs man emot den norska storklubben Rosenborg i en tuff match. Ska IFK Norrköping kunna få med sig ett bra resultat till hemmamatchen som spelas om en vecka? Spela på alla matcherna ifrån Champions League hos OddsAutomaten och ta del av marknadens bästa odds på ett stort utbud av spel!

IFK Norrköping har öppnat årets säsong på samma fina sätt som förra säsongen. Man befinner sig för tillfället på en stark andraplats strax bakom Malmö FF. Inför nystarten av Allsvenskan efter EM i Frankrike så har guldtränaren Janne Andersson lämnat och Jens Gustafsson ersatt. Första matchen under nya tränaren slutade med seger 1-0 mot Djurgården och Jens Gustafsson har lovat att inte ändra allt för mycket på ett redan vinnande spel.

Rosenborg var för några år sedan en av nordens klart framgångsrikaste klubbar men har på senare år sjunkit en del i rangordningen. IFK Norrköping ska ha en god chans att avancera i Europaspelet även om matchen på onsdag kväll inte kommer att bli en enkel utmaning.

 

Rosenborg                          1.57

Oavgjort                              3.90

IFK Norrköping                 5.00

 

Spela på matchen hos OddsAutomaten både innan match och live under tiden som den pågår. Som ny spelare så erbjuds du nu ett exklusivt välkomstpaket. 1200 kronor i bonus vid din första insättning ger dig bästa möjliga förutsättning för att vinna de största vinsterna. Det enda du behöver göra är att registrera dig på OddsAutomaten för att sedan få 100% insättningsbonus upp till 1200 kronor på din första insättning.

Spela hos OddsAutomaten!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.