Expekt | Insatsen tillbaka vid förlust

Expekt

Grattis Portugal säger vi och Cristiano Ronaldo kan äntligen placera ett EM-guld på en redan imponerande meritlista. Frankrike var under långa stunder det bättre laget men som vi alla vet så är det målen som räknas i slutändan. Eder blev något oväntat den förlösande matchvinnaren i matchen med sitt 1-0 mål i förlängningen. Nu riktar vi fokus mot våran egen liga, Allsvenskan och självklart hittar du de bästa spelen och oddsen hos Expekt!

1000 kronor i riskfritt spel

Registrera dig i tid för den Allsvenska nystarten och ta del av ett riskfritt spel värt hela 1000 kronor. Lägg ditt första spel på valfri marknad, enda kravet är att spelet ska ha tre möjliga utgångar. Skulle ditt spel gå förlorat så får du tillbaka hela insatsen upp till 1000 kronor.

Varför inte utnyttja erbjudandet lagom till det att Allsvenskan drar igång på nytt? Redan ikväll går Malmö FF upp emot toppkonkurrenten Örebro SK. En spännande match som säkerligen kommer bjuda på en del mål då båda lagen besitter skickliga offensiva krafter.

Över 2.5 mål och seger för Malmö FF till 2.05 gånger pengarna måste ses som ett bra spel. Det är inte många lag som åker ifrån Swedbank Stadion med några poäng i bagaget, Örebro kommer att få bekänna färg i kvällens match.

Kollar vi lite längre fram så kan du redan nu tippa slutsegraren av Allsvenskan. Tror du Malmö FF behåller förstaplatsen som man för tillfället delar med IFK Norrköping? 1.80 gånger pengarna ger ett SM-guld till Malmö FF.

Spela på Allsvenskan hos Expekt nu!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.