västerås fans

Nu är det dags för tipset! Vi har en grym spik på gång för er läsare!

Dagens topptips-tips diskuterar hur det kommer gå för ett hårt pressat Argentina i andra omgången, när man ställs mot ett Kroatien som verkar vara riktigt självsäkert, med rätta! Förutom de tre första matcherna som är från VM så är det bara svensk fotboll för dagen. Njut!

 

Spelstopp: 13.59

 

[topptipset]

 

1. Danmark – Australien 1

Danmark kämpade hårt för att sätta premiären mot Peru, men det gick hem och man lyckades plocka hem tre pinnar! Hareides mannar verkar det gå bra för, och om trenden fortsätter blir det nog avancemang för dansken! Australien har nog många undervärderat skulle vi tro, i vart fall om matchen mot Frankrike är ett bra bedömningsunderlag. Man har visat att ett bra försvarsspel och lite vilja kan gå långt, vi har ju exempel på det från våra egna hemtrakter i och med Island! Danmark är dock favoriter, rättmätigt, utgå från vänster.

 

2. Frankrike – Peru 1

Det var en mindre bra insats av fransmännen i spelet mot Australien, men man lyckades till slut ändå plocka hem det. Om man ska ta Peru kommer det nog krävas lite mer dock, man har gjort en otroligt stark insats under en lång tid, och har såklart tagit sig igenom det sydamerikanska kvalet som inte alls är speciellt lätt att klara av! Frankrike är favoriter, och vi tror att det är sannolikt att vinsten också kommer därifrån, men risken är hög! Ettan är utgång med gardering!

 

3. Argentina – Kroatien X

Som vi redan pratat om till viss del var Island omgångens skräll när man lyckades få en poäng mot Argentina. Man har diskuterat Messis prestation efter den missade straffen, men också hans generella spelinsats som lämnade en del att önska. Kroatien har på sin kant gjort ett imponerande jobb, man vann 2-0 mot Nigeria och man vill nog kapitalisera på den insatsen för att få till ett avancemang! Detta kan svänga åt båda hållen, krysset är utgång!

 

4. Linköping City – Karlslund 1

Linköping klarar sig bra i Norrettan i år efter uppgång från Division 2 förra säsongen. Man har två raka segrar och ockuperar en respektabel femteplats i tabellen inför omgång 13, 19 inspelade poäng totalt. Man är fortfarande obesegrade hemma, och det ska man nog kunna vara även efter denna omgång! Anledningen till detta är att Karlslund haft en mycket jobbigare vårsäsong, och trots att man på senare tid jobbat sig lite uppåt är man fortfarande kvar under nedflyttningsstrecket. Ettan spikas!

 

5. Västerås – Forward 1

Västerås har länge haft en mentalitet som inte riktigt passat dem för att göra några vinstinsatser, men nu är den borta! Man har ställt in siktet på Superettan efter stora satsningar, och nu toppar man Norrettan två poäng före Carlstad United. Forward spelade i tvåan förra året, men har trots det imponerat i tabellen. Man ligger fyra inför kvällens drabbning med vind i ryggen efter sju tagna pinnar de senaste tre matcherna. Vi synar dock ändå VSK, särskilt då de streckas lågt. Riktigt bra spik!

 

6. Utsikten – Ljungskile 1

Stefan Rehn och Utsikten har haft det jobbigt i vår. Med ambitioner att vara ett topplag måste man ha fått sig en reality check, endast 13 poäng efter 12 omgångar. Trots denna usla form har man vunnit de senaste tre av fem hemma, och när man nu spelar en hemmamatch talar det för laget! Gästerna ligger före Utsikten, men formen är onekligen bättre hos Ljungskile som har skrapat ihop sju pinnar senaste tre. Öppet möte, vi tror på Utsikten men reservationen är stark! Gardera denna omedelbart!

 

7. Skövde – Tvååker 1

Inga speciellt höga förväntningar tynger Skövde, och som man trott utgör laget botten av tabellen. Fyra raka förluster har dock vänts till endast två förluster på senaste åtta. Dessutom är prestationen högst varierad, man kan aldrig veta vad laget har på lager. Tvååker toppar tabellen, men eftersom läget är så jämnt över hela bör man inte dra några större växlar på detta. Senast bröts en fyra matcher lång segerlös svit när man vann mot Husqvarna med 2-0, dock så går det mindre bra på resande fot. Inga säkra slutsatser kan dras här, men vi ger ettan tipset och råder att gardera.

 

8. Motala – Husqvarna 2

Sista matchen bjuder på Svenska Cupen där Motala spelar mot Husqvarna, hemmalaget sitter på sjätteplatsen i Division 2 Norra Götaland och har inte förlorat fler än en av de senaste sex matcherna man spelat. Husqvarna har en sämre form och ockuperar bottenskiktet av Söderettan. Man har som grädde på moset riktigt stora problem när man är ute och far. Vi tror att båda lagen är hungriga på seger här, så en etta-tvåa kan nog pricka in denna rätt bra!

 

Kassaskåpet! – Västerås

Stora satsningar som dessutom visat sig returnera goda vinster kommer vi spika Västerås, som dessutom streckas lågt!

 

Varningen! – Peru

Att lyckas med det sydamerikanska kvalet är som sagt inte lätt. Vi tror att om inte Frankrike lyckas lyfta sig en nivå kan det bli skräll här!

 

32 rader

 1. Danmark – Australien 1
 2. Frankrike – Peru 12
 3. Argentina – Kroatien 1x
 4. Linköping – Karlslund 1
 5. Västerås – Forward 1
 6. Utsikten – Ljungskile 12
 7. Skövde – Tvååker 1x
 8. Motala – Husqvarna 12

 

144 rader

 1. Danmark – Australien 1x
 2. Frankrike – Peru 1×2
 3. Argentina – Kroatien 1x
 4. Linköping – Karlslund 1
 5. Västerås – Forward 1
 6. Utsikten – Ljungskile 1×2
 7. Skövde – Tvååker 1x
 8. Motala – Husqvarna 12

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.