oddsboost Sverige Tyskland 67

Oddsboost på sverigeseger mot Tyskland

På lördag ställs Sverige mot världsmästarna Tyskland i gruppspelets andra omgång. 888sport erbjuder ett galet odds på en sverigeseger för alla nya medlemmar, hela 67.00.

Pressat Tyskland

Världsmästarna Tyskland stod för ett rejält bottennapp i den första omgången då man förlorade med 0-1 mot Mexiko. Mexiko kontrade sönder ett förvånansvärt svagt Tyskland. I och med förlusten i första matchen är Joachim Löws manskap pressat att vinna. Ett defensivt starkt Sverige kommer bli en svår nöt att knäcka för Thomas Müller och de andra anfallarna i Tyskland.

Hämta oddsboosten hos 888sport

Sverige vann mot Sydkorea i den första omgången och imponerade defensivt. Det svenska försvaret hade inga problem med att styra av det koreanska anfallet med Heung-Min Son i spetsen. Mötet med Tyskland blir en tuff men definitivt inte omöjlig uppgift för Janne och de svenska spelarna. Mittbacken Victor Nilsson Lindelöf är åter tillgänglig för spel efter att ha missat matchen mot Sydkorea på grund av sjukdom.

Tyskland får ses som förhandsfavoriter men det finns absolut skrällchans. 67.00 är ett fantastiskt odds på Sverige som vid seger i princip säkrar avancemang till åttondelsfinal.

Så här gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos 888sport med kampanjkod 200BONUS.
  • Placera ett spel på att Sverige vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos 888sport.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner Sverige får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.