Ny förlust att vänta för Gefle IF?

Allsvenskan är igång på fullt allvar och det är en otroligt spännande och tight höst vi har att se fram emot. Flera lag har chansen på titeln så här långt med Malmö FF som knappa ligaledare. Bästa spelen på svensk fotboll hittar du alltid på NordicBet, en sportsbook med spel på matcher ända nere i division 5. Bli medlem nu för att ta del av generösa välkomstebjudanden och mängder av riskfria spel, ge dig själv den bästa möjliga starten på ditt spelande!

Kalmar FF mot tabelljumbon

Ikväll bjuds vi på två Allsvenska matcher, Jönköping Södra mot Djurgården samt tabelljumbon Gefle IF mot Kalmar FF. Gefle ligger hopplöst sist i årets upplaga av Allsvenskan och har endast spelat ihop 5 poäng på 13 matcher. Ett facit som skickar dem ner i Superettan utan några som helst förhoppningar.

Kalmar FF kommer till matchen med vinst i sina två senaste bortamatcher och när man nu ställs mot seriens i särklass sämsta lag så ska 3 poäng vara fullt möjligt. Gefle som hittills inte vunnit en enda match på hemmaplan kommer att få det otroligt tufft i kampen om att stanna kvar i Allsvenskan. Man har i skrivande stund hela 10 poäng upp till säker mark, detta efter att endast halva säsongen är spelad.

Spela på matchen hos NordicBet, Kalmar FF ger för tillfället 2.05 gånger pengarna. Ett spel som på förhand känns klart spelvärt, kika in på NordicBet för att se samtliga spel på kvällens match.

Gefle IF                                3.50

Oavgjort                              3.60

Kalmar FF                            2.05

Spela på matchen hos Nordicbet här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.