Bästa oddsen på Premier League | William Hill

Den 13:e augusti är dagen för alla oss fotbollsälskare, dagen då världens bästa fotbollsliga åter ska sparkas igång. Premier League är säsongen 2016/17 hetare än någonsin och det är på förhand mycket ovisst om vem som kommer stå som ligavinnare i maj nästa år. Flera förändringar har gjorts i topplagen inför den kommande säsongen, både på tränarbänken och i trupperna. Spela på Premier League hos William Hill, allt ifrån slutsegrare till matchresultat.

 

Tuff kamp om Champions League-platserna

Det är inte många ligor i Europa som kan mäta sig med Premier Leagues bredd och jämnhet lagen emellan. Med fyra platser till Champions League så är kampen hårdare än på länge om de högsta placeringarna. De båda Manchesterlagen, Chelsea, Arsenal, Liverpool, listan kan göras lång över vilka lag som är med och krigar i toppen. Nedan listar vi oddsen ifrån William Hill på att hamna topp fyra när ligan summeras.

 

Att sluta topp 4, Premier League 2016/17

Arsenal                                1.50

Chelsea                                1.53

Tottenham                         1.91

Liverpool                             2.50

Leicester City                     6.50

 

Ska ett lag som Liverpool FC kunna vara med uppe i toppen och slåss om en av de fyra Champions League-platserna? Jürgen Klopp, som nyss skrev på ett nytt kontrakt, har något intressant på gång men kanske är detta någon säsong för tidigt för att kräva resultat.

Leicester City, förra säsongens mästare, går in till denna säsong med i stort sett samma trupp. Efter att mycket överraskande ha vunnit hela Premier League förra säsongen så ska man nu försöka ta steget till att bli ett stabilt lag i ligan. Det ska mycket till om man ska hamna på någon utav Europaplatserna men med 6.50 i odds finns där ett visst spelvärde.

Hitta alla spel på Premier League hos William Hill!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.