PERU-BRAZIL copa america 2019

Odds och bettingtips Peru – Brasilen Copa America 2019

Den 22 juni möts Peru och Brasilien i den tredje gruppspelsomgången av årets Copa America. Det är två lag som hittills under turneringens gång har en vinst och en oavgjord vardera. Gruppen leds av Brasilien på 4 poäng följt av Peru som spelat ihop lika många. Anledningen till att Brasilien ligger före i tabellen är att de har bättre målskillnad än vad Peru har. Brasilien inledde nämligen turneringen med att besegra Bolivia med 3-0. I matchen därpå fick man dock bara 0-0 mot Venezuela i en match som framförallt utmärkte sig genom att Brasilien fick hela 3 mål bortdömda efter VAR-beslut,
Peru inledde i sin tur turneringen med att spela 0-0 mot Venezuela för att därefter besegra Bolivia med 3-1. Lördagens match kan därför bli direkt avgörande för vilket lag som vinner gruppen samt vilka som blir de två lag som går vidare från den.

1×2 odds Peru – Brasilen Copa America

Brasilien får anses som skyhöga favoriter i matchen trots att de i sin förra match endast fick 0-0 mot Venezuela. Skälen till detta är att de har hemmaplan eftersom årets Copa America spelas i Brasilien samt att de på pappret har det klart starkare laget trots Neymars skadefrånvaro. Följande är de odds som några av spelbolagen har på matchen:

Unibet

* Vinst för Peru: 11.00
* Oavgjort: 4.65
* Vinst för Brasilien: 1.34

ComeOn

* Vinst för Peru: 10.00
* Oavgjort: 4.75
* Vinst för Brasilien: 1.34

 Bet365

* Vinst för Peru: 8.50
* Oavgjort: 5.25
* Vinst för Brasilien: 1.33

Exakt antal mål för Peru

Eftersom Peru är underdog i denna match är oddsen låga för att laget ska göra många mål. Vad som talar ännu mindre för detta är det faktum att Brasilien hittills inte har släppt in ett enda mål i turneringen. Det är dock viktigt att komma ihåg att Peru verkligen inte saknar offensiv kraft. Bland annat har de Paolo Guerrero som hittills har gjort ett av lagets mål i turneringen. Guerrero spelar numera för den brasilianska klubben Flamengo men har tidigare representerat europeiska klubbar som tyska FC Bayern München och Hamburger SV.

Bet365

* Peru – 0 mål: 1.80
* Peru – 1 mål: 2.60
* Peru – 2 mål: 7.50
* Peru – 3+ mål: 23.00

ComeOn

* Peru – 0 mål: 1.71
* Peru – 1 mål: 2.35
* Peru – 2 mål: 6.95
* Peru – 3 mål: 26.00
* Peru – 4+ mål: 65.00

Exakt antal mål för Brasilien

När det kommer till mål för Brasilien är chansen desto större att det blir ett stort antal sådana. Det kryllar nämligen av offensiva stjärnor i Brasiliens trupp. Eller vad sägs om Barcelonas Philippe Coutinho som hittills har gjort 2 mål i turneringen, Liverpools Champions League vinnare Roberto Firmino eller Manchester Citys anfallare Gabriel Jesus?

Bet365

* Brasilien- 0 mål: 8.00
* Brasilien- 1 mål: 3.40
* Brasilien- 2 mål: 3.20
* Brasilien- 3+ mål: 2.62

ComeOn

* Brasilien – 0 mål: 7.50
* Brasilien – 1 mål: 3.20
* Brasilien – 2 mål: 3.00
* Brasilien – 3 mål: 4.30
* Brasilien – 4+ mål: 5.05

Blir Roberto Firmino målskytt?

En av Brasiliens stora stjärnor är Liverpools anfallsstjärna Roberto Firmino. Han kommer från en mycket framgångsrik säsong med Liverpool som slutade i Champions League vinst samt en andraplats i Premier League. I årets Copa America har det hittills dock gått trögare för Firmino som inte ännu har lyckats hitta nätet trots att han har startat i båda Brasiliens matcher. När Brasilien i sista matchen tar sig an Peru lär de dock gå för fullt framåt, och därför ser jag det inte alls som osannolikt att Firmino kan få spräcka sin måltorka. Detta kan därför vara något det kan vara klokt att spela på.
Bet365 erbjuder 5.50 i odds på att Firmino gör matchens första mål, detsamma om han gör det sista samt 2.37 om han överhuvudtaget hittar nätet i matchen. Unibet erbjuder i sin tur 4.50 i odds på att Firmino blir matchens första eller sista målskytt. Oddset för att han överhuvudtaget ska lyckas göra mål under matchens gång ligger här på 2.23. Väljer du istället att spela hos ComeOn ligger oddset på 5.50 för att Firmino ska göra matchens första eller sista mål samt på 2.35 för att han när som helst under matchens gång ska lyckas bli målskytt.
Oavsett vad ni väljer att spela på så önskar jag er lycka till och hoppas att ni ska lyckas uppnå en vinst!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.