bolivia venezuela copa america

Copa America Bolivia – Venezuela – Bettingtips med odds från experterna

Det är nu dags för den avslutande gruppspelsomgången i årets Copa America. I den ena av den två matcherna ställs Bolivia mot Venezuela. För Bolivia är det en match utan någon större mening eftersom de inte längre har någon möjlighet att kunna avancera från gruppen. De har nämligen inlett turneringen med två raka förluster. I den första matchen föll Bolivia mot Brasilien med 0-3. I den efterföljande matchen fick man se sig besegrade av Peru med 1-3. Det innebär att Bolivia har 0 poäng och därför inte har någon chans att gå om Peru på gruppens andraplats som har 4 poäng.

 

För Venezuela lever dock chansen till avancemang i allra högsta grad. Laget har nämligen inlett turneringen med två oavgjorda matcher och har därför 2 poäng. De inledde turneringen med att spela 0-0 mot Peru, något man följde upp med att spela 0-0 även mot Brasilien. Venezuela kan vid vinst mot Bolivia därför gå upp på 5 poäng vilket kan innebära avancemang så länge resultatet mellan Peru och Brasilien går deras väg.

 

Hur kommer matchen att sluta? Vad säger oddsen?

Venezuela har ännu alltså inte gjort något mål i årets turnering. Det hindrar dem dock inte från att vara solklara favoriter mot Bolivia. Samtidigt som de inte har gjort några mål har Venezuela nämligen inte heller släppt in några. Av de matcher de spelat är det framförallt krysset mot Brasilien som imponerar. Notera dock att Brasilien fick hela 3 mål bortdömda efter VAR-granskning i matchen.

Lika mycket som Venezuelas defensiv har imponerat lika lite har Bolivias gjort det. De har nämligen släppt in hela 6 mål efter 2 matcher. Allt talar därför för att Venezuela äntligen kommer att få spräcka sin målnolla och gå segrande ur matchen. Vi ska nu undersöka hur oddsen för denna match ser ut hos tre olika spelbolag.

 

Bet365

 

* Vinst för Bolivia: 7.50

 

* Oavgjort: 4.00

 

* Vinst för Venezuela: 1.50

 

Unibet

 

* Vinst för Bolivia: 6.75

 

* Oavgjort: 4.25

 

* Vinst för Venezuela: 1.48

 

ComeOn

 

* Vinst för Bolivia: 6.65

 

* Oavgjort: 4.10

 

* Vinst för Venezuela: 1.51

 

 Kommer båda lagen att göra mål?

Eftersom inget av lagen hittills har imponerat i turneringen när det kommer till det målmässiga så finns det risk för att det kommer att bli en målsnål match. Bolivia har nämligen hittills bara noterats för ett enda mål vilket gjordes på straff av Marcelo Martins Moreno mot Peru. Samtidigt har Venezuela inte lyckats göra ett enda. Vad som ytterligare talar för en målsnål match är det faktum att Venezuela har lyckats hålla nollan hittills i turneringen.

Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att Bolivia redan missat chansen till avancemang och därför egentligen inte har något att spela för i turneringen. Det återstår därför att se hur seriöst de tar denna match. Samtidigt måste Venezuela vinna för att ha chansen att gå vidare vilket innebär att de kommer att tvingas anfalla mer än vad de har gjort i sina tidigare två matcher. Detta är i sin tur något som skulle kunna öppna upp möjligheten för att det ska bli en målrik match.

 

Mr Green

Gör båda lagen mål:

* Ja: 2.07

* Nej: 1.73

ComeOn

Gör båda lagen mål:

* Ja: 2.00

* Nej: 1.74

888sport

Gör båda lagen mål:

* Ja: 2.07

* Nej: 1.73

Mål i båda halvlekarna?

Är det troligt att vi kommer att få se mål i båda halvlekarna eller inte? Följande är oddsen hos tre olika spelbolag när det gäller detta:

888sport

Mål i båda halvlekarna:

* Ja: 1.72

* Nej: 2.00

 

Mr Green

Mål i båda halvlekarna:

* Ja: 1.72

* Nej: 2.00

Bettingexperternas tips Bolivia – Venezuela: Bortalaget vinner och båda lagen gör mål

Bortalaget i den här matchen är Venezuela. Det är därför allra troligast att just bortalaget går vinnande ur den här matchen. Men hur blir det då med målskyttet? Kommer båda lagen att göra mål eller inte trots att bortalaget vinner? Visserligen har Venezuela lyckats hålla tätt än så länge i turneringen. När de nu tvingas att anfalla som de kommer att göra i denna match finns det dock en möjlighet för att de öppnar upp sig något bakåt. Det är därför inte omöjligt att Bolivia kommer lyckas peta dit en boll trots att Venezuela lär vinna matchen. Hos Unibet är oddset på att Venezuela vinner och båda lagen gör mål 3.70. Hos Legolas.bet är det istället 3.23.

Vad ni än väljer att spela på i matchen så håller jag tummarna för er och hoppas att ni ska vinna! Och glöm som vanligt inte heller av att ha kul när ni spelar!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.