Premier League Manchester City- Manchester United

5X insatsen omsättningsfritt på City i Manchesterderbyt!

Efter midweek matchen som City vann borta mot Burnley med klara 1-4 ser de ut att vara ett lag som äntligen har fått igång på motorn. Laget gick i och med den segern upp på andraplatsen igen på samma poäng som Leicester, men leder för att de har bättre målskillnad. Det har inte gått att känna igen City den här säsongen då alla mer eller mindre tippade att de skulle vara med redan från start av säsongen och utmana om ligatiteln. Än är det inte kört eftersom att inte ens halva säsongen har spelats.

I helgen spelas det stora Manchesterderbyt som är en av de absolut viktigaste matcherna för Pep Guardiola och Co. City har även den stora fördelen av att derbyt spelas på Etihad. Unibet har sett till att erbjuda alla spelare som skapar ett konto chansen att vinna extra stort på derbyt. Om du inte har ett konto hos Unibet och är bosatt i Sverige kan du genom att lägga ett Pre-Match bet på att City vinner över United få en oddsboost på upp till 5x insatsen! Detta är extremt spelvärt då City ser rejält hungriga ut inför derbyt mot statsrivalen.

Manchester City - Manchester United - Premier League
Exklusivt erbjudande med omsättningsfri oddsboost!

Följ dessa steg för att ta del av Unibets exklusiva erbjudande!

 1. Skapa ett spelkonto!

  Registrera dig hos Unibet här för att skapa ett nytt spelkonto

 2. Välj oddsboosten

  Välj oddsboosten som alternativ när du fyllt i dina uppgifter.

 3. Gör din första insättning

  Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr.

 4. Placera ditt spel på Manchester City!

  Lägg ditt spel på matchen genom att gå på odds knappen och leta upp Manchester City-Manchester United.

 5. Spela för 100 kr som mest

  Max bet för att ta del av erbjudandet är 100 kr! Här kan du läsa mer om vilka regler och villkor som gäller för erbjudandet genom att scrolla neråt.

Kevin De Bruyne stekhet

Kevin De Bruyne har den här säsongen varit i fullständig toppform och är på väg mot sin poängmässigt bästa säsong i karriären. Han har inför matchen mot United gjort 9 assist och det är ingen annan i Premier League som ligger i närheten av honom. Även målen kommer på löpande band. I bortamatchen mot Newcastle stod han för en riktig fullträff när han utanför straffområdet sköt ett stenhårt skott som gick ribba in och målvakten var helt chanslös. Den totala poängskörden hittills denna säsong är 14 poäng på 14 matcher. Med tanke på Uniteds svaga mittfält öppnar det upp för att De Bruyne kommer att få ganska fri väg fram till Uniteds mål.

City vinnare i båda derbyna förra säsongen

City vann mot United förra säsongen båda gångerna lagen möttes. På Etihad slutade det med en 3-1 vinst för City. När de sedan möttes för andra gången på Old Trafford vann City med 0-2. Trots att Manchester City inte har nått upp till toppen av sin förmåga denna säsong är Manchester United mer eller mindre ett lag i spillror där det krävs en hel del för att lappa ihop laget. De senaste resultaten är under all kritik och Ole Gunnar är under stor press att vända de negativa resultaten. Uppgiften känns för stor att det ska komma redan mot City.

Därför vinner Manchester City derbyt

Inget lag känner sig välkommet på Etihad. Det är en av de värsta tänkbara arenorna att komma till som bortalag. Det är ytterst sällan ett besökande lag åker härifrån med ett poäng. Dessutom i ett derby mot statsrivalen kommer hemmalaget att göra allt för att vinna och spela på toppen av sin förmåga. Det kommer inte att bli någon njutningsfull match för Ole Gunnar som tränare, snarare ett mardrömsuppdrag. Så skakiga som United har sett ut i de senaste matcherna kommer det inte att vara några större problem för City att ganska enkelt köra över United hemma.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.