Premier League Arsenal - Manchester City

Ljungbergs andra raka?

  • Vi tippar att Uniteds vinstrad fortsätter hemma på Old Trafford mot Everton. Spelet hämtar vi hos Betsson till oddset 1.86. {Lägg ditt spel}
  • I mötet mellan Wolves – Tottenham Hotspur tippar vi att inget av lagen kommer att vilja ge upp sin placering i tabellen. Säkerligen blir det en del mål åt båda hållen, men det kommer inte att räcka till vinst för något av lagen. Vi spelar på oavgjort resultat hos Coolbet till oddset 3.50. {Lägg ditt spel}
  • Vi räknar med att det blir vinst hemma för Arsenal. Laget såg så extremt tajt ut i andra halvlek när de förra helgen bortaslog West Ham. Vi lägger vårat spel hos Bethard på att Arsenal vinner till oddset 6.10. {Lägg ditt spel}

I helgen är det dags för omgång 17 av Premier League. Vi har denna vecka valt att gå all in på söndagens matcher eftersom att de mest spännade matcherna äger rum då. Vi har valt att reka samtliga matcher från söndagen. Två av mötena sparkar igång kl:15:00. Det är matcherna mellan Manchester United – Everton och Wolves – Tottenham Hotspur. Efter dessa två möten stundar mötet mellan Arsenal – Manchester City som startar 17:30. En riktig Super Sunday står på schemat alltså. Häng med i våra speltips för att göra det bästa möjliga av denna Premier League helg.

Manchester United – Everton

United har nu klättrat upp på femteplatsen efter de två vinsterna mot Tottenham Hotspur och Manchester City. Näst på tur i ligan att möta United är Everton som kommer till Old Trafford för att försöka ta poäng. United kommer att göra allt för att fortsätta på den inslagna vägen för att försöka ta sin tredje vinst. Kommer det att gå med tanke på att de har haft rejäla problem att hålla i segerrader den här säsongen? Problemet med truppen är att den är byggd för att kunna möta bättre motstånd i ligan och Evertons resultat vittnar om att de inte är ett av de bättre lagen den här säsongen.

Positivt för klubben är att de med Duncan Fergusons inträde som interimtränare lyfte sig i senaste hemmamatchen mot Chelsea. Han hade sagt till laget innan matchen att oavsett hur det slutar ska ni gå in och ge allt i matchen. Det slutade på bästa sätt med tre poäng för Everton. Kan de bygga vidare på det i matchen mot United? Vi tippar inte att det kommer att hålla på Old Trafford eftersom att United är extremt svårspelade där. Marcus Rashford omöjlig ut att stoppa för tillfället när han flyger fram mot mål. Vi tippar ettan till United.

Wolves – Tottenham Hotspur

Tottenham har vaknat ur sin dvala under José Mourinho och återigen blivit den målmaskin laget egentligen är. Det ser ut som att de har roligt på planen igen och att målen kommer mer naturligt. Dessutom var det ett styrkebesked att de studsade tillbaka direkt efter förlusten borta mot United och gick och vann nästkommande match hemma mot Burnley med 5-0. Matchen var aldrig spännande, Tottenham var fullständigt dominanta. Men det blev förlust borta mot Bayern Munchen i veckans Champions League möte, men det spelar ingen roll, Mourinho hade ställt ut reservlaget på planen eftersom att de redan var vidare till slutspelet.

I och med att Mourinho valde att vila flertalet av spelare ur den ordinarie startelvan kommer vi få se Alli, Kane och Son med friska ben för att ställa till problem för Wolves defensiv. Wolves är extremt starka på hemmaplan och ligger för tillfället och krigar mot Tottenham om platserna för Europa Cup spel. Denna match kan komma att bli avgörande på många sätt när säsongen om två omgångar kommer att summeras eftersom att halva då har spelats. Vi tippar att inget av lagen är beredda att riskera något här och därför kommer det att sluta oavgjort.

Arsenal – Manchester City

Premier League Arsenal - Manchester City
Klicka på bilden för att få hela 41.00 i odds på Arsenal!

Inför matchen ser City desto mer skakigt ut än vad Arsenal gör för tillfället. Visst det mesta talar för att City ska komma tillbaka direkt efter den tunga förlusten i derbyt förra helgen. City har även vunnit de fem senaste mötena mellan lagen och tvåan skulle kunna kännas självklar här, men City har inte gått att känna igen den här säsongen. De senaste fem matcherna i ligan har de bara tagit två vinster, förlorat två och spelat en oavgjord. Laget befinner sig i en dålig period och Arsenal är på väg uppåt istället.

Nu ska vi inte dra alltför höga växlar efter Arsenals vinst borta mot West Ham, men med Ljungberg som tränare har det skett en förändring i mentaliteten. För att återgå till matchen mot West Ham. Den sista halvtimmen i matchen är bland det bästa de har presterat på år. Man kunde även se efter att matchen hade spelats klart vilken genuin glädje laget upplevde efter vinsten. I City finns inte detta för tillfället. Vårat tips är att Ljungberg styr sitt Arsenal till den andra segern på raken hemma på Emirates.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.