premier league logo

Premier League är tillbaka med stormöte direkt

Efter ett alldeles för långt uppehåll på grund av VM-kval är Premier League äntligen tillbaka med full omgång i helgen. Lördagens omgång börjar med stormöte direkt när Pep Guardiolas City tar emot Klopps Liverpool. Andra tuffa bataljer under lördagen är Everton – Tottenham och Leicester City mot Chelsea. Serieledaren Manchester United åker till Britannia Stadium för att säkra tre poäng borta mot Stoke. Tur för Mourinho att vintern inte är här än för det finns inget värre än en regnig vinterkväll i Stoke.

Toppmöte inleder omgång 4

Den mest intressanta matchen på förhand startar även omgång 4. Både City och Liverpool har svajat i inledningen men har ändå 7 poäng av 9 möjliga efter 3 matcher spelade. Det om något säger hur farliga lagen kan bli när de får allting att stämma. Manchester City får anses som favoriter men ha i åtanke att Liverpool inte förlorat mot City i Premier League sedan 25:e augusti 2014. Lyckas Pep bryta trenden eller ska Klopps mannar skrälla ännu en gång och hålla den fina sviten vid liv.

City får klara sig utan Raheem Sterling som är avstängd efter hans dubbla gula kort mot Bournemouth. Sterling lyckades med konststycket att avgöra matchen i 97e minuten och dra på sig ett rött kort i 99e. Borta är även Fabian Delph och korsbandsskadade Ilkay Gundogan. Liverpool får klara sig utan Adam Lallana, Nathanial Clyne och Adam Bogdan på grund av skador.

Hämta Bonus

Välj ut ditt lag och vinn bonusar hos Expekt

För att fira att Premier League är tillbaka har Expekt en maxad tävling där du väljer ut det lag du tror kommer vinna. Du kan anmäla dig till tävlingen genom att välja ut ditt lag och placera fotbollsbets för 500 kr under en veckas tid med minsta insats på 50 kronor och minst 1,80 i odds. Då får du en sportbonus på 100 kr om ditt valda lag lyckas vinna under helgen. Anmäl dig genom att gå in på Expekts kampanjsida.

expekt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.