Us Open

Nadal och Federer storfavoriter i US Open

Det närmar sig grande finale i US Open

Kvartsfinalerna är i full gång och vi har redan fått vår första semifinalist. Kevin Anderson är vidare efter att ha slagit Sam Qurrey efter 3–1 i set. Ikväll går den andra kvartsfinalen där favoriten Rafael Nadal ställs mot Andrey Rublev i en match som Nadal enkelt ska plocka hem. Senare i natt går Roger Federer in i slutspelet när han ska besegra Juan Martin Del Potro från Argentina.

Ingen drömfinal mellan Nadal och Federer

Hittills har vi fått se ovanligt många skrällar i turneringen. Detta har lett till Nadal och Federer seglat upp till ännu större favoriter att ta hem hela tävlingen. Inför turneringen var Federer stor favorit men på grund av ryggproblem har han inte sett lika fräsch ut som vanligt. Nadal har därför gått om honom och får anses som klar favorit, trots att Nadal inte heller har visat upp sin bästa tennis. Eftersom båda två befinner sig på samma sida lottningen ställs de senast i en semifinal och kan alltså inte mötas i finalen. Sorgligt för oss som drömt om ännu en final mellan de två största stjärnorna på 2000-talet.

Bästa erbjudandet under US Open hittar du hos Bethard

Om du tänkt spela på någon av kvartsfinalerna kan vi varmt rekommendera Bethards erbjudande. Satsa minst 50 kr på vinnaren (efter fulltid) i valfri match i US Open Men’s Single. Om ditt val förlorar under fem set får du pengarna tillbaka upp till 250 kronor. Gå in på kampanjer på spelbolagets hemsida för att ta del av erbjudandet. Skulle du inte vara medlem hos Bethard kan du ta del av deras välkomstbonus.

Hämta Bonus

Här är oddsen på slutvinnaren av US Open.

Rafael Nadal 2,20
Roger Federer 3,00
Kevin Anderson 8,00
Pablo Carreno Busta 11,00
Juan Martin Del Potro 12,00
Andrey Rublev 51,00

Odds från Bethard

Bethard