Premier League är tillbaka!

Silva

Manchester City mot Everton, Manchester mot Liverpool, ett laddat möte mellan två utav Englands formstarkaste lag. Imorgon, lördag klockan 16.00 är det varenda fotbollsälskares plikt att sitta bänkade framför tv:n för att avnjuta detta högintressanta möte. Spela på matchen redan nu hos ExclusiveBet för att ta del utav de bästa oddsen på den bredaste marknaden!

 

Manchester City – Everton | Avspark 16.00

Landslagsuppehållet är över för denna gång och vi kan äntligen rikta fokus mot de brittiska öarna igen för Premier League-fotbollen. Lördagen är en guldgruva full utav intressanta matcher så som Chelsea – Leicester klockan 13.30, Manchester City – Everton klockan 16.00 för att sedan runda av med Londonderbyt mellan Crystal Palace – West Ham klockan 18.30.

Efter att ha förlorat den senaste matchen inför uppehållet så ska Pep Guardiola under lördagen se till att hans Manchester City snabbt kommer tillbaka på vinnarspåret. Motståndet står Everton för, ett Everton som öppnat säsongen 2016/17 mycket starkt.

Hemmalaget går in som klara favoriter till morgondagens match. Evertons skyttekung Romelu Lukaku är  tveksam till start och skulle fallet vara så att han missar matchen så kommer bortalaget få det oerhört tufft. 1.50 är för tillfället oddset på hemmaseger hos ExclusiveBet medans Everton kan spelas till höga 6.00.

Det kan vara läge att kolla in ett Asian Handicap-spel på Everton då man sällan brukar förlora med några större marginaler. På de fem senaste mötena lagen emellan så har Manchester City vunnit två, Everton en och två matcher har slutat oavgjort. In och hitta dina spel för helgen hos ExclusiveBet nu och njut av att Premier League är tillbaka!

Ligue 1

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.