ÖFK

Premier League: Vinna eller försvinna för Arsenal!

Under lördagen är det dags för ett riktigt tungviktsmöte i Premier League. För Arsenals del handlar det om att fortfarande hänga kvar i toppstriden. Senast Gunners drog på sig matchtröjan var i lördagens drabbning mot Everton. Matchen slutade i ett målkalas som Arsenalsupportrarna knappast varit bortskämda med den senaste tiden. Därför vidhåller man den fantastiska hemmastyrka man under säsongen visat. Samtidigt som man under säsongen varit sensationellt svaga på bortaplan. Avspark lördag på Wembley 13:30.

Hämta Royal Panda bonus här!

I slutet av transferfönstret såg det riktigt mörkt ut för Arsenalsupportrarna. Man hade tappat såväl Alexis Sanchez, som Oliver Giroud till storklubbarna, och tillika rivalerna Manchester United och FC Chelsea. Därför var det gölädjande att man lyckades värva Pierre-Emerick Aubameyang från Borussia Dortmund.

28-åringen var inte heller sen med att presentera sig. I den 37:e minuten hade han gjort 4-0 för sin nya klubb. Dock hamnade han i skuggan för den så Walesaren Aaron Ramsey. 27-åringen gjorde i den 73:e minuten 5-1, vilket betydde en fullbordad hattrick. Arsenal har en tuff agenda framför sig med såväl match mot Spurs, och sedermera match i Europa League mot ingen mindre än Östersund i sextondelsfinal.

Galen match på Anfield

I Tottenham lyckades man smått sensationellt att på övertid fixa ännu en tveksam straff, vilket betydde 2-2. Matchen i sig var över 90 minuter riktigt underhållande. Redan i den tredje minuten gjorde Mohammed Salah 1-0 för Liverpool och det såg länge ut som att man skulle dra det längsta stråt. När sedan Tottenham, genom Victor Wanyama lyckades kvittera, samtidigt som Harry Kane fick straff så hade allt som såg så ljust ut förvandlats till ett enda stor mörker. Dock missade Harry Kane straffen, vilket gjorde att Liverpool fick ny bensin i elden. Mohamed Salah fick återigen bollen bara någon minut efter Kanes Straffmiss och sprang igenom tre motståndare och satte snyggt 2-1 till Liverpool. Klockan stod nu på 90+1 och det kändes som att matchen var helt slut nu.

Harry Kane poängräddare till slut

Men det som få verkade ha glömt bort var att Tottenham har superanfallaren Harry Kane som kan ska vad som helst från ingenting. I den sista övertidsminuten fixade Spurs-anfallaren en straff. Och nu fanns det inte på världskartan att Engelsmannen skulle missa ännu en straff. Så därför blev poängfördelningen lika mellan lagen.

Därför kommer med all sannolikhet Tottenham komma ut med blodad tand inför matchen på Wembley. Man har även chans att en gång för alla hänga av The Gunners.

Östersund som på torsdag spelar match mot just Arsenal brottas för tillfället med naturens makter. Redan för två dagar sen signalerade man till sina supportrar att man behövde hjälp med att skotta  för att kunna få möjlighet att kunna spela på sin arena. Om man hjälpte till med detta så fick man sedermera en gratisbiljett till kvällens match mot Trelleborgs FF i Svenska cupen.

Vill du spela på någon av dessa matcherna, samtidigt som du vill hämta hem en grym välkomstbonus så rekommenderar vi dig att göra detta hos Royal Panda sport. Där hittar du även odds som står sig högt jämfört med övriga spelbolag.

RoyalPanda LOGO

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.