dortmund

Real Madrid knappa favoriter mot Dortmund trots bortaplan

Kvällens höjdare i Champions League är definitivt matchen mellan Borussia Dortmund och Real Madrid. En viktig match på många sätt och på förhand känns det väldigt öppet. Dortmund är obesegrade serieledare Bundesliga medan dubbla regerande Champions League-mästaren Real Madrid har haft det betydligt tuffare i säsongsinledningen.

Zinedine Zidanes snart 2 år långa smekmånad är över. Det har nästan varit utomjordiskt bra för fransmannen sedan han tog över rodret efter Rafa Benitez. I sin debutsäsong vann han Champions League och följde upp sin andra säsong med att försvara titeln och dessutom vinna La Liga. I år har det varit en svajande säsongsinledning och efter sex matcher i serien huserar man på en sjätte plats hela 7 poäng efter den katalanska antagonisten.

Tio möten på fem år

Nu ställs två lag – vars matcher alltid är underhållande – mot varandra och det är utan tvekan den matchen vi kommer sitta fastklistrade framför under kvällen. Senaste gången lagen möttes var i förra årets gruppspel då det blev 2-2 i bägge matcherna. I kvällens match kan vi nog också förvänta oss en målfest som det brukar bli lagen möts. Att Dortmund och Real känner varandra kan vi ju säga med säkerhet. Årets Champions innebär möte 9 och 10 mellan lagen på 5 år. På de tidigare 8 matcherna har Dortmund en knapp fördel med 3 vinster medan Real bara har 2. Det ska tilläggas att tre av matcherna har slutat oavgjort.

Hämta Bonus

Lång skadelista

Dortmund har nästan en hel tysk landslagselva borta när man saknar Marcel Schmelzer, Marco Reus, Erik Durm, Sebastian Rode, Raphael Gurreiro, Mario Götze och Andre Schurrle. Inga lätta tapp direkt och den gula väggen får se till att vara på topp om det ska bli tre poäng i kvällens möte. Los Blancos har också tuffa avbräck i form av Karim Benzema, Marcelo, Mateo Kovacic och Theo Hernandez. Förutom Marcelo är det inga avgörande spelare som missar matchen för regerande mästaren.

Spela på matchen hos Bethard

Om du vill spela på matchen är Bethard ett bra alternativ. De har som regel de bästa oddsen och mängder av live spel på Champions League. Enligt bettingsajten är Real Madrid knappa favoriter men matchen känns väldigt oviss på förhand.

Odds från Bethard:

Borussia Dortmund vs Real Madrid

1 – 2,75
X – 3,8
2 – 2,4

Bethard

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.