City Champions

Rejäl oddsboost när Manchester City tar emot Shakhtar Donetsk

Pep Guardiolas Manchester City är enorma favoriter när man tar emot Shakhtar Donetsk på Etihad Stadium imorgon kväll vanlig Champions-tid. Manchesterklubben har en helt maxad form för tillfället och inledde säsongens Champions League med en 4–0 seger borta mot Feyenoord. Betfair erbjuder trots detta boostade odds på City-vinst. 

City enorma favoriter

Efter en fullkomligt galen säsongsinledning leder City både Premier League och sin Champions League-grupp på målskillnad. Fansen på Etihad Stadium har kunnat njuta av mål i mängder och på de senaste fem matcherna har det blivit 22 mål framåt och endast 2 mål bakåt. Pep har fått ordentlig fart på laget jämfört med fjolårssäsongen och tillsammans med United och Chelsea är man stora favoriter att vinna årets Premier League.

Hämta Bonus

På skadelistan för City hittar vi Benjamin Mendy som skadat knäet och missar kvällens match. Mittbacksjätten Vincent Kompany är tveksam till spel efter sin skada och tyske Gundogan lär heller inte starta efter att precis ha återhämtat sig efter sin långtidsskada.

Shakhtar har imponerat

Trots att City är enorma favoriter bör laget inte underskatta kvällens motståndare. Donetskklubben har raden 8-1-1 på de inledande 10 matcherna i ukrainska Premier League. Dessutom besegrades Napoli med 2–1 i första gruppspelsmatchen i Champions League. Ikväll väntar säsongens prövning nummer ett och det blir utan spelare som Kryvtsov och Malyshev – som är borta på grund av knäskador.

Rejäl oddsboost hos Betfair

Att Manchester City vinner imorgon är nog alla överens om men trots detta har Betfair boostat oddsen helt galet inför morgondagens match. Tidigare låg oddset på 1.20 på Man City att vinna över Shakhtar Donetsk. Nu har Betfair höjt oddset till 4.0 för alla nya kunder. Ett bättre odds vågar vi nästan garantera att du inte får någon annan stans än hos Betfair. Bli medlem idag för att ta del av erbjudandet.

  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Använd kampanjkoden ZFBM51 och placera din insats på att Man City vinner
  • Max 100 kr i insats och du får oddsen 4.0 på vinst för Man City

Betfair

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.