Sanchez united

Sanchez klar för Manchester United?

I mitten av Januari är det högtryck på transfermarknaden och i Premier League så finns det otroligt många rykten och spekulationer. Någon som inte gått obemärkt förbi är dock Alexis Sanchez eventuella flytt från Arsenal. Han har under större delen av säsongen medgett att han vill bort från ”The Gunners”.

Hämta bonus här!

Därför var det föga förvånande att Arsene Wenger inför lördagens drabbning valde att låta Chilenaren stanna hemma, till förmån för andra spelare i laget.

Frågan de flesta ställer sig är dock var Sanchez förväntas ta vägen. Det har spekulerats en hel del i både Manchester City som Manchester United, Och i skrivande stund är det väldigt mycket som talar för att det blir just ”The Red Devils”. Laget har inte fått ut särskilt mycket man önskat från Zlatan Ibrahimovic och med stundande Champions League-slutspel och en lång Premier League-säsong så kan det vara bra att bredda  truppen.

Vad kostar Alexis Sanchez?

Enligt The Guardian så uppges Arsenal vilja ha 35 miljoner pund för Chilenaren, vilket gjort att Manchester City backat ur affären. Däremot har Manchester United medgett att man är beredda att ge 30 milj pund för chilenaren, samtidigt som man vill ge honom offantliga 400 000 pund i veckan, vilket få lag kan matcha.

Arsene Wenger har varit tydlig med att han inte vill kommentera vad som händer, men menar samtidigt att Chilenarens framtid avgörs inom loppper av 48h. Och om vi ska tro på vad bettingbolagen tror så är det så gott som klart att Sanchez kommer tillhöra Manchester United när vi checkar in i  Februari.

888Sport ger oddset 1,28 på att affären blir av, samtidigt som man har satt oddset 5.0 på att vi kommer se honom i Arsenaltröjan igen.

Skulle du vilja spela på Sillyseason, eller spela på något annat inom sportvärlden så kan vi varmt rekomendera 88sport. Just nu får du som ny kund en välkomstbonos på 100% upp till 1000 kronor!

888sport

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.