sören rieks

MFF: Inför stundande träningsläger i Florida, USA.

Imorgon reser Malmö FF till andra sidan jordklotet för träningslägret i Florida, USA. Redan i lördags mötte man de Estländska mästarlaget FC Flora. En match som di blåe fullkomligt ägde från början till slut. Imorgon (Tisdag) åker hela laget på träningsläger till USA. Väl där kommer man få möta New England Revolution, samt DC United.

Roy Richie odds bonus

Om vi blickar tillbaka till lördagens drabbning så var det återigen med flera goda besked. Nicklas Lewicki och Fouad Bachirou fullkomligt briljerade återigen. Tillsammans så har man inledningsvis övertygat stort och det ser för närvarande riktigt, riktigt bra ut. Som magnus Pehrsson påpekade så har Lewicki fortsatt å utvecklas, vilket gjort att han idag har en mycket bra chans att ta en ordinarie plats när väl säsongen drar igång.

Även Backklippan Eric Larsson har fortsatt å övertyga. När han intervjuades under den första träningen så var det någon ur publikhavet som vrålade att han skulle tala högre, då han var Malmöspelare nu. Och om han inte visade sina kvalitéer under intervjun så kan vi lugnt påstå att han har visat det på planen iaf.  Han har varit fullkomligt lysande på plan och saknaden av Anton Tinnerholm är för närvarande väldigt tunn, i alla fall spelmässigt.

Ingen fara med Rosenberg

Någon som saknades under lördagens match var bland andra Markus Rosenberg. Dock uppges det inte vara någon större fara kring kaptenen, utan man valde helt enkelt att vila honom. Nu börjar det sakta men säkert dra ihop sig för Svenska Cupen och därför ser vi med spänning fram emot kommande träningsläger. Väl där kommer man att möta Gefle, Brommapojkarna & Dalkurd.

Vill du spela på Malmö under träningsmatcherna, eller på någon av de andra matcherna som finns i världen så kan vi rekommendera att du gör det hos Roy Richie. Där hittar du grymma odds som står sig högt marknadsmässigt. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.